Boni 3+2+1 ülőgarnitúra

Magasság: 100cm
Mélység: 3-as 100cm, 2-es és fotel 90cm
Külméretek szélessége:
3-as: 180cm - 140-es ággyal (Az ágy szélessége változtatható, lehetséges ágy méretek: 160cm ággyal, 200cm külmérettel, 180cm ággyal, 220cm külmérettel.)
2-es: 140cm (Alaphelyzetben ágyneműtartós, de rendelhető ágyazható, illetve fix változatban is)
Fotel: 95cm (Rendelhető lábtartós, és fix változatban is)

Ez a 3+2+1 ülőgarnitúra gyönyörű kis méretű bútor, mélytűzéseivel klasszikusan berendezett lakásokba is tökéletesen illeszkedik, sarokgarnitúra változatát is elkészítjük, igény szerint kinyitható kanapé is beépíthető. A saját fejlesztésű bőr ülőgarnitúra mind szépségével, mind kényelmével igyekszik az Ön igényeit kielégíteni. A bútor megtekinthető Róbert Károly krt.-i  bútorboltunkban.

Boni 3+2+1 ülőgarnitúra Boni 3+2+1 ülőgarnitúra Boni 3+2+1 ülőgarnitúra Boni 3+2+1 ülőgarnitúra Boni 3+2+1 ülőgarnitúra Boni 3+2+1 ülőgarnitúra

További bútordarabokért látogasson el weboldalunk amerikai garnitúra kínálatához az alábbi linkre kattintva: amerikai ülőgarnitúrák vagy személyesen keressen minket budapesti bemutatótermünkbe.

Tippek a 3+2+1 ülőgarnitúra megfelelő kiválasztásához!

1) Először gondoljuk át, hogy melyik helyiségbe szeretnénk az új ülőgarnitúrát elhelyezni, és vizsgáljuk meg, hogy melyik forma illene oda a legjobban. Lehet U-alakú, szimpla egyenes vagy L alakú. Azt is fontoljuk meg, hogy milyen új funkciót fog betölteni: ha esetleg vendégeket is szeretnénk elhelyezni rajta éjszakára, akkor fontos szempont, hogy ágyazható legyen. Például relaxációs célzattal érdemesebb egy puhább, mélyebb darabot választani.

2) Mielőtt kiválasztanánk az ülőgarnitúra megfelelő színét, előbb vegyünk egy pillantást a szoba többi bútorzatára. Túl sok árnyalattal ne térjünk el attól, ami dominál. A fal és a tapéta színe is meghatározó szerepet játszik az összhang és a harmónia kialakulásában. Ha bizonytalanok vagyunk, kérjük lakberendező segítségét is.

3) Mindent pontosan mérjünk le, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk azáltal, hogy az ülőgarnitúra mérete miatt nem fér be. A mért adatokat mindenképp jegyezzük fel egy cetlire és tartsuk magunknál, amíg nem kerül megvásárlásra a kiszemelt példány.

4) Alaposan nézzünk utána az üzleteknek és a kínálatnak. Olvassunk fórumokat, véleményeket, értékeléseket, nehogy átverés áldozatai legyünk. Fontos, hogy megbízható és jó boltot válasszunk, akik a minőségre is odafigyelnek.

5) Ha megtaláltuk az ideális üzletet, érdemes a vásárlás előtt elmenni érdeklődni, kikérni az eladók véleményét, segítségét: nem utolsó sorban kipróbálni a kiválasztott garnitúrát, így lényegesen könnyebben tudunk dönteni, ha több is van a listán.

6) Sajnos adódhatnak olyan helyzetek, hogy a házhoz szállításnál sérül az ülőgarnitúra, ezért gondosan vizsgájuk meg, ha megérkezik. A szállítók távozása után egyáltalán nem biztos, hogy helye van a reklamációnak, hiszen akár már nálunk is keletkezhetett a sérülés. Azt is alaposan vegyük szemügyre, hogy ugyanazt kaptuk-e, mint amit kifizettünk.