Bora-Bora 3+2+1 garnitúra

Egyszerű kialakítású és változatos megjelenésű 3+2+1 ülőgarnitúra, kimondottan kényelmes, háttámlája közepesen magas, kagylós kiképzésű.

Méretek (szélesség x magasság x mélység):

fotel: 105x95x95 cm,

kanapé: 145x95x95 cm,

rekamié: 185x100x95 cm,

fekvőfelület: 140x195 cm

Elemvariációk: fotel - lábtartós vagy fix kanapé - ágyneműtartós vagy nyitható rekamié - nyitható

Bora-Bora 3+2+1 garnitúra Bora-Bora 3+2+1 garnitúra Bora-Bora 3+2+1 garnitúra

Hogyan készül az egyedi ülőgarnitúra?

Az ülőgarnitúra vázát ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával gyártatjuk, így garnitúráink sokkal stabilabbak mint a sorozatgyártásban készült garnitúrák többsége.


Amit tudni kell az ülőgarnitúra kárpitozásáról. Termékeink olasz marhabőrökből készülnek és büszkén állíthatjuk, hogy abból is a legjobb minőségből. Felhasznált szöveteink illetve textilbőreink francia, belga, olasz valamint török gyártók megfizethető prémiumtermékei. Az utóbbi néhány év újdonsága, hogy az ülőgarnitúrákra már kérhető könnyedén tisztítható, antibakteriális anyag is. Szöveteink és textilbőreink kopásállósága kiemelkedő!


Néhány szó az ülőgarnitúra üléskomfortjáról. Állandó fekvésre is alkalmas gépágyat szerelünk garnitúráinkba többféle méretben. A fotelek kialakítása szinté változatos és kérhető akár többféle funkcióval bővített kivitel is. Üzletünkben a relax ülőgarnitúra is megtalálható, ezek esetében a hármas és a kettes kanapéban is relax szerkezetek találhatóak így akár egyszerre többen is kényelmesen ellazulhatnak. A relax funkció kényelmét a beépített italtartó illetve tároló egészíti ki és teszi teljessé akár a pihenés, akár a mozizás élményét. A garnitúrák ülőkomfortját az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet igényel.


Akár 3+1+1 akár 3+2+1-es ülőgarnitúráról legyen szó, minden fabetétes garnitúra esetén bármilyen színű fát választhat vagy ha egyedi elképzelése van azt is megvalósítjuk.


Válasszunk ülőgarnitúrát funkció szerint!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a méret, anyag és szín szerint választanak ülőgarnitúrát. Holott számos más tényezőt is érdemes szem előtt tartani.


Ilyen például a könnyen tisztíthatóság vagy éppenséggel a funkció szerinti választás. Az ülőgarnitúra kárpitozása kisgyermekes vagy háziállattal rendelkezők számára a szövet huzat helyett inkább a bőr irányába terelődik. Mindig a célt határozzuk meg először, és csak utána az eszközt! Néhány tipp:

1) Először gondoljuk át, hogy melyik helyiségbe szeretnénk az új ülőgarnitúrát elhelyezni, és vizsgáljuk meg, hogy melyik forma illene oda a legjobban. Lehet U-alakú, szimpla egyenes vagy L alakú. Azt is fontoljuk meg, hogy milyen új funkciót fog betölteni: ha esetleg vendégeket is szeretnénk elhelyezni rajta éjszakára, akkor fontos szempont, hogy ágyazható legyen. Például relaxációs célzattal érdemesebb egy puhább, mélyebb darabot választani.

2) Mielőtt kiválasztanánk az ülőgarnitúra megfelelő színét, előbb vegyünk egy pillantást a szoba többi bútorzatára. Túl sok árnyalattal ne térjünk el attól, ami dominál. A fal és a tapéta színe is meghatározó szerepet játszik az összhang és a harmónia kialakulásában. Ha bizonytalanok vagyunk, kérjük lakberendező segítségét is.

3) Mindent pontosan mérjünk le, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk azáltal, hogy az ülőgarnitúra mérete miatt nem fér be. A mért adatokat mindenképp jegyezzük fel egy cetlire és tartsuk magunknál, amíg nem kerül megvásárlásra a kiszemelt példány.

4) Alaposan nézzünk utána az üzleteknek és a kínálatnak. Olvassunk fórumokat, véleményeket, értékeléseket, nehogy átverés áldozatai legyünk. Fontos, hogy megbízható és jó boltot válasszunk, akik a minőségre is odafigyelnek.

5) Ha megtaláltuk az ideális üzletet, érdemes a vásárlás előtt elmenni érdeklődni, kikérni az eladók véleményét, segítségét: nem utolsó sorban kipróbálni a kiválasztott garnitúrát, így lényegesen könnyebben tudunk dönteni, ha több is van a listán.

6) Sajnos adódhatnak olyan helyzetek, hogy a házhoz szállításnál sérül az ülőgarnitúra, ezért gondosan vizsgájuk meg, ha megérkezik. A szállítók távozása után egyáltalán nem biztos, hogy helye van a reklamációnak, hiszen akár már nálunk is keletkezhetett a sérülés. Azt is alaposan vegyük szemügyre, hogy ugyanazt kaptuk-e, mint amit kifizettünk.