3+2+1 ülőgarnitúra

Az örök klasszikus a 3+2+1-es formai kialakítású ülőgarnitúra, amely szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb geneáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás a többi típusú U, L vagy éppenséggel a 3-1-1 kialakítású kanapék mellett. Töretlen népszerűsége talán éppen praktikusságának köszönhető. A jó minőség valamint a formai kialakítások sokszínűssége teszi alkalmassá szinte minden lakásban. A szett darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből tevődnak össze. Hasonlóan népszerű még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol annyi a változás, hogy ott két darab fotelt, vagy egy puffot és egy fotelt találunk a szettben. Oldalunkon megtalálható választék zöbe mind minőségi bőr ülőgarnitúra, de kérésre le tudjuk gyártani szövet borítással is.

Válasszunk 3+2+1 ülőgarnitúrát funkció szerint!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a méret, anyag és szín szerint választanak 3+2+1 ülőgarnitúrát. Holott számos más tényezőt is érdemes szemelőtt tartani. Ilyen például a könnyen tisztíthatóság vagy éppenséggel a funkció szerinti választás. Mindig a célt határozzuk meg előszőr, és csak utána az eszközt!

6 Tippünk a garnitúra kiválasztásához

1) Találjuk ki pontosan mire is van szükségünk (U-alakú, L-alakú, vagy elég egy sima egyenes kanapé) és milyen funkciót szánunk az ülőgarnitúrának (ágyazható, relax, stb.)!
2) Nézzük meg mi illik a lakás adott helyiségébe. Vessük össze a színét a többi bútordarabbal. Nézzük meg mi mennyire harmónizál a fallal vagy tapétával. Ha nem vagyunk magunkban biztosak, kérjük lakberendező tanácsát.
3) Mérjük meg pontosan, mekkora hely áll rendelkezésünkre és jegyezzük fel az adatokat egy cetlire, amit majd vásárláskor vigyünk magunkkal.
4) Térképezzük fel a piacot. Keressük meg a legjobb és legmegbízhatóbb üzletet!
5) Válasszuk a számunkra legszimpatikusabb helyet. Menjünk el a kiválasztott üzletekbe és kérjünk felvilágosítást mondjuk a 3+2+1 ülőgarnitúráról. Próbáljuk ki az ülőgarnitúrát!
6) Házhozszállításnál legyünk résen. Nézzük meg, hogy nem sérült-e a bútor, és tényleg ugyanazt kaptuk, amit annó kinéztünk és kifizettünk a boltban.

Ízelítő 3+2+1 ülőgarnitúra választékunkból