Ashley bútorok

Ashley FurnitureAz elefánt Bútorház 1995 óta forgalmazza az amerikai Ashley bútorokat, cégünknek személyes jó kapcsolata van az Ashley bútorok gyártójával. Az Ashley bútorok minden korosztály igényét kielégítik. Az Ashley bútorok közt megtalálhatóak klasszikus ( gyarmati), és modern formavilágú ülőgarnitúrák és étkezőbútorok is. Az Ashley bútorok joggal népszerűek mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály tagjai körében is.

Milyen bútorokat vehetünk az Ashleytől?

Az amerikai Ashley kínálatában megtalálhatóak páratlan ülőkényelmű szövet és bőr ülőgarnitúrák, különböző stílusú étkezőgarnitúrák, vitrinek, dohányzóasztalok is. Egyes étkezőasztalok akár 3 bővítő elemmel is megnövelhetőek, így az asztalok körül akár 10-12 ember is kényelmesen elférhet. A vitrinek és tálalók többsége belső világítással rendelkezik, így téve az ön otthonát még otthonosabbá. A szekrényfalakban akár a legnagyobb tévékészülékek is elférnek. A dohányzóasztalok a klasszikus stílust képviselik, fából készülnek. Az Ashley kárpitos ülőgarnitúrák közt extra jó minőségű szövet, bőrgarnitúrák érhetőek el. Az Ashley bútorokat ma már a világ minden részére exportálják, így elmondhatjuk, hogy az Ashley egy elterjedt világmárka!
Ashley bútorok
Amerikai ülőgarnitúra
Ashley bútorok
Amerikai étkező
Amerikai bútorok
Amerikai bútorok
 
Ashley bútorok
Amerikai ülőgarnitúra
Ashley bútorok
Amerikai étkező
Amerikai bútorok
Amerikai bútorok
 

Az Ashley termékekkel berendezhetjük az étkezőnket vagy akár a nappalinkat is. Az étkezőbe az antik korokat megidéző tálalókat és akár 12 fő számára is kényelmet nyújtó asztalokat ajánl a bútorház. Az asztalok között gyönyörűen megmunkált tartószerkezetű kerek és szögletes kivitelű darabok is helyet kaptak, így biztosan Ön is megtalálja az étkezője stílusához passzoló asztalt. Persze az étkezőben székekre is szükség van. Az Ashley bútorcsalád komfortos, jó testtartást biztosító, széles ülőfelülettel és magas támlával rendelkező székeket is kínál a szokásos kivitelű és más bútorboltok által kínált választék mellett.

 

Az Ashley a nappali szobába is ajánl luxus kialakítású bútorokat. Egyedi díszítésű, ugyanakkor praktikusan használható és belső világítással rendelkező szekrényeket, természetes alapanyagokkal, bőrrel és prémium kategóriás textilekkel kárpitozott maximális komfortérzetet biztosító ülőgarnitúrákat és hagyományos dohányzóasztalokat.