3+2+1 ülőgarnitúra

Az örök klasszikus a 3+2+1-es formai kialakítású ülőgarnitúra, amely szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb generáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás a többi típusú U, L vagy éppenséggel a 3-1-1 kialakítású kanapék mellett. Töretlen népszerűsége talán éppen praktikusságának köszönhető. A jó minőség valamint a formai megjelenésének sokszínűssége teszi alkalmassá szinte minden lakásba. Nálunk az ülőgarnitúrák már egyedi mérettel is rendelhetőek! Mégtöbb garnitúrát találsz az amerikai ülőgarnitúráink között.

Ülőgarnitúra szett

A szett darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből tevődnek össze. Hasonlóan népszerű még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol annyi a változás, hogy ott két darab fotelt, vagy egy puffot és egy fotelt találunk a szettben. Oldalunkon megtalálható választék zöme mind minőségi bőr ülőgarnitúra, de kérésre le tudjuk gyártani szövet kárpitozással, huzattal is. Áruházunk NEM forgalmaz használt 3+2+1 ülőgarnitúrákat!

Válasszunk 3+2+1 ülőgarnitúrát funkció szerint!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a méret, anyag és szín szerint választanak 3+2+1 ülőgarnitúrát. Holott számos más tényezőt is érdemes szem előtt tartani.

Hogyan készül az egyedi 3+2+1 ülőgarnitúra?

Az ülőgarnitúrák vázát ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával gyártatjuk, így garnitúráink sokkal stabilabbak mint a sorozatgyártásban készült garnitúrák többsége.

Ízelítő különleges 3+2+1 ülőgarnitúra választékunkból