3+2+1 ülőgarnitúra

Az örök klasszikus a 3+2+1-es formai kialakítású ülőgarnitúra, amely szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb geneáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás a többi típusú U, L vagy éppenséggel a 3-1-1 kialakítású kanapék mellett. Töretlen népszerűsége talán éppen praktikusságának köszönhető. A jó minőség valamint a formai kialakítások sokszínűssége teszi alkalmassá szinte minden lakásban. A szett darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből tevődnak össze. Hasonlóan népszerű még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol annyi a változás, hogy ott két darab fotelt, vagy egy puffot és egy fotelt találunk a szettben. Oldalunkon megtalálható választék zöbe mind minőségi bőr ülőgarnitúra, de kérésre le tudjuk gyártani szövet borítással is.

Miért pont tőlünk vásároljon 3+2+1 ülőgarnitúrát?

Tapasztaltuk többször, hogy a vevőnek megtetszett 3+2+1 ülőgarnitúra jó lenne, viszont annak méretei nem felelnek meg a lakás paramétereinek. Éppen ezért vállalkozásunkat hozzáigazítottuk a vevői igényekhez és elkezdtünk egyedi gyártású garnitúrákat létrehozni . Így a garnitúráink már többféle méretben is megrendelhetők. Sőt, a méret mellett annak borítása is kiválasztható.

A honlapunkon található 3+2+1 ülőgarnitúrák mindegyike valóságos, de nem mindig az éppen aktuális raktárkészletet tükrözi. Folyamatosan érkeznek és cserélődnek ülőgarnitúráink. Éppen ezért az oldalon bemutatott 3+2+1 ülőgarnitúra szetteket csak kedvcsinálónak és tájékoztató jellegűnek szántuk. Látogasson el bemutatótermünkbe és vegye szemügyre közelebbről a 3+2+1-es garnitúráinkat és azok valodi minőségét.

Tekintse meg néhány termékünket

Hogyan készül a 3+2+1 ülőgarnitúra?

A bútorok vázát ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával gyártatjuk, így garnitúráink sokkal stabilabbak mint a sorozatgyártásban készült bútorok. Termékeink olasz marhabőrökből készülnek és büszkén állíthatjuk, hogy abból is a legjobb minőségből. Szöveteink illetve textilbőreink francia, belga, olasz valamint török gyártók prémiumtermékei megfizethető áron. Az utóbbi néhány év újdonsága, hogy a 3+2+1 ülőgarnitúrákra már kérhető könnyedén tisztítható, antibakteriális anyag is. Szöveteink és textilbőreink kopásállósága kiemelkedő. Állandó fekvésre is alkalmas gépágyat szerelünk bútorainkba többféle méretben. A fotelek kialakítása szinté változatos és kérhető akár többféle funkcióval bővített kivitel is. Üzletünkben a relax 3+2+1 ülőgarnitúra is megtalálható, ezek esetében a hármas és a kettes kanapéban is relax szerkezetek találhatóak így akár egyszerre többen is kényelmesen ellazulhatnak. A relax funkció kényelmét a beépített italtartó illetve tároló egészíti ki és teszi teljessé akár a pihenés, akár a mozizás élményét. A 3+2+1 garnitúrák ülőkomfortját az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet igényel. Fabetétes garnitúráinkra bármilyen színű fát választhat vagy ha egyedi elképzelése van azt is megvalósítjuk.

Válasszunk ülőgarnitúrát funkció szerint!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a méret, anyag és szín szerint választanak garnitúrát. Holott számos más tényezőt is érdemes szemelőtt tartani. Ilyen például a könnyen tisztíthatóság vagy éppenséggel a funkció szerinti választás. Mindig a célt határozzuk meg előszőr, és csak utána az eszközt!

6 Tippünk a garnitúra kiválasztásához

1) Találjuk ki pontosan mire is van szükségünk (U-alakú, L-alakú, vagy elég egy sima egyenes kanapé) és milyen funkciót szánunk az ülőgarnitúrának (ágyazható, relax, stb.)!
2) Nézzük meg mi illik a lakás adott helyiségébe. Vessük össze a színét a többi bútordarabbal. Nézzük meg mi mennyire harmónizál a fallal vagy tapétával.
3) Mérjük meg pontosan, mekkora hely áll rendelkezésünkre és jegyezzük fel az adatokat egy cetlire, amit majd vásárláskor vigyünk magunkkal.
4)Térképezzük fel a piacot. Keressük meg a legjobb és legmegbízhatóbb üzletet.
5) Menjünk el a kiválasztott üzletekbe és kérjünk felvilágosítást mondjuk a 3+2+1 ülőgarnitúráról. Válasszuk a számunkra legszimpatikusabb helyet.
6) Házhozszállításnál legyünk résen. Nézzük meg, hogy nem sérült-e a bútor, és tényleg ugyanazt kaptuk, amit annó kinéztünk és kifizettünk a boltban.Válasszon az itt felsorolt 3+2+1 ülőgarnitúra választékból céljainak megfelelően!