3+2+1 ülőgarnitúra

Az örök klasszikus, letisztul formavilágú 3+2+1 ülőgarnitúra, amely töretlen népszerűséggel bír és szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb generáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás az U, L vagy éppenséggel a 3-1-1-es variációk mellett. Közkedveltsége köszönhető minőségének, praktikusságának és sokrétű felhasználhatóságának amely alkalmassá teszi szinte minden otthonban. Oldalunkon megtalálható választék zöme minőségi bőr 3+2+1 ülőgarnitúra, de természetesen le tudjuk gyártani akár szövet kárpitozással és huzattal is. Áruházunk NEM forgalmaz használt 3+2+1 ülőgarnitúrákat! Nálunk az ülőgarnitúrák egyedi méretben is rendelhetők!

Ülőgarnitúra összeállítások

A honlapunkon található 3+2+1 ülőgarnitúrák mindegyike valóságos, de nem mindig az éppen aktuális raktárkészletet tükrözi. Folyamatosan érkeznek és cserélődnek garnitúráink. Éppen ezért az oldalon bemutatott szetteket csak kedvcsinálónak és tájékoztató jellegűnek szántuk. Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és vegye szemügyre közelebbről garnitúráinkat és azok hamisítatlan minőségét. A szett darabjai állnak egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből. Hasonlóan közkedvelt a 3-1-1-es összeállítás is, ahol annyi a változás, hogy a két férőhelyes kanapé helyett két darab fotelt, esetleg egy puffot és egy fotel találunk. Mégtöbb garnitúra várja az amerikai ülőgarnitúráink menüpontban!

Ízelítő különleges 3+2+1 ülőgarnitúra választékunkból

Válasszunk 3+2+1 ülőgarnitúrát funkció szerint!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a méret, anyag és szín szerint választanak 3+2+1 ülőgarnitúrát. Holott számos más tényezőt is érdemes szem előtt tartani.


Ilyen például a könnyen tisztíthatóság vagy éppenséggel a funkció szerinti választás. Az ülőgarnitúra kárpitozása kisgyermekes vagy háziállattal rendelkezők számára a szövet huzat helyett inkább a bőr irányába terelődik. Mindig a célt határozzuk meg először, és csak utána az eszközt! Néhány tipp:

1) Először gondoljuk át, hogy melyik helyiségbe szeretnénk az új ülőgarnitúrát elhelyezni, és vizsgáljuk meg, hogy melyik forma illene oda a legjobban. Lehet U-alakú, szimpla egyenes vagy L alakú. Azt is fontoljuk meg, hogy milyen új funkciót fog betölteni: ha esetleg vendégeket is szeretnénk elhelyezni rajta éjszakára, akkor fontos szempont, hogy ágyazható legyen. Például relaxációs célzattal érdemesebb egy puhább, mélyebb darabot választani.

2) Mielőtt kiválasztanánk az ülőgarnitúra megfelelő színét, előbb vegyünk egy pillantást a szoba többi bútorzatára. Túl sok árnyalattal ne térjünk el attól, ami dominál. A fal és a tapéta színe is meghatározó szerepet játszik az összhang és a harmónia kialakulásában. Ha bizonytalanok vagyunk, kérjük lakberendező segítségét is.

3) Mindent pontosan mérjünk le, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk azáltal, hogy az ülőgarnitúra mérete miatt nem fér be. A mért adatokat mindenképp jegyezzük fel egy cetlire és tartsuk magunknál, amíg nem kerül megvásárlásra a kiszemelt példány.

4) Alaposan nézzünk utána az üzleteknek és a kínálatnak. Olvassunk fórumokat, véleményeket, értékeléseket, nehogy átverés áldozatai legyünk. Fontos, hogy megbízható és jó boltot válasszunk, akik a minőségre is odafigyelnek.

5) Ha megtaláltuk az ideális üzletet, érdemes a vásárlás előtt elmenni érdeklődni, kikérni az eladók véleményét, segítségét: nem utolsó sorban kipróbálni a kiválasztott garnitúrát, így lényegesen könnyebben tudunk dönteni, ha több is van a listán.

6) Sajnos adódhatnak olyan helyzetek, hogy a házhoz szállításnál sérül az ülőgarnitúra, ezért gondosan vizsgájuk meg, ha megérkezik. A szállítók távozása után egyáltalán nem biztos, hogy helye van a reklamációnak, hiszen akár már nálunk is keletkezhetett a sérülés. Azt is alaposan vegyük szemügyre, hogy ugyanazt kaptuk-e, mint amit kifizettünk.

Hogyan készül az egyedi 3+2+1 ülőgarnitúra?

Az ülőgarnitúrák vázát ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával gyártatjuk, így garnitúráink sokkal stabilabbak mint a sorozatgyártásban készült garnitúrák többsége.

Termékeink olasz marhabőrökből készülnek és büszkén állíthatjuk, hogy abból is a legjobb minőségből. Felhasznált szöveteink illetve textilbőreink francia, belga, olasz valamint török gyártók megfizethető prémiumtermékei. Az utóbbi néhány év újdonsága, hogy az ülőgarnitúrákra már kérhető könnyedén tisztítható, antibakteriális anyag is. Szöveteink és textilbőreink kopásállósága kiemelkedő. Állandó fekvésre is alkalmas gépágyat szerelünk garnitúráinkba többféle méretben. A fotelek kialakítása szinté változatos és kérhető akár többféle funkcióval bővített kivitel is. Üzletünkben a relax ülőgarnitúra is megtalálható, ezek esetében a hármas és a kettes kanapéban is relax szerkezetek találhatóak így akár egyszerre többen is kényelmesen ellazulhatnak. A relax funkció kényelmét a beépített italtartó illetve tároló egészíti ki és teszi teljessé akár a pihenés, akár a mozizás élményét. A garnitúrák ülőkomfortját az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet igényel. Fabetétes garnitúráinkra bármilyen színű fát választhat vagy ha egyedi elképzelése van azt is megvalósítjuk.