Sarokkanapé

A vevőnek megtetszett sarokkanapé mérete többé már nem jelenthet akadályt! Bútor áruházunk több évtizedes tapasztalata alapján eljutott odáig, hogy egyedi méretű sarokkanapé gyártását is vállalni tudja, így sarokkanapéink többféle méretben is megrendelhetők a mini sarokgarnitúra kiviteltől az extra méretűig. Ezek NEM diszkont és NEM használt sarokkanapék!

Miből készül a sarokkanapéágy?

Termékeink a legjobb minőségű olasz marhabőrökből készülnek. Sarokkanapéink nem diszkonttermékek! Szöveteink és textílbőreink olasz, spanyol valamint török gyártók prémiumtermékei.

Hogyan készülnek sarokkanapéink?

Minden sarokkanapé vázát ragasztott-csapolt-csavarozott eljárással készíttetjük a sokkal stabilabbak és strapabíróbb cél érdekében, így sarokkanapéink a sorozatgyártásban készült sarokkanapéknál jóval tartósabbak.

Választható extrák a kanapékhoz, sarok ülőgarnitúra ágyazható ágyneműtartós    

Sarokkanapé állandó alvásra? Igen, ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé típusok is megtalálhatók választékunkban. Kanapéink könnyen tisztítható, antibakteriális szövettel is választhatók. Szöveteink és textílbőreink kopásállósága kiemelkedő. Ígény szerint sarokkanapéinkba állandó fekvésre alkalmas gépágyat szerelünk be akár többféle méretben is. Mindezeken felül üzletünkben relax sarokkanapé is rendelhető! Eezeknél a modelleknél a sarokkanapé két szélbe relaxfunkciót tudunk kialakítani.

A sarokkanapéink ülőkényelmét mindig az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Az ülésbe bonellrugó is kérhető amennyiben a sarokkanapé eredetileg szivacsos. Fabetétes sarokkanapéinkra bármilyen színű fát legyártatunk, akár Ön is hozhat famintát és azt fabetétgyártónknak leküldjük és Ö hozzápácolja. Várjuk érdeklődését!

Kedvelt sarokkanapé termékeink