Aktuális akciók

Minden 300.000 forint feletti vásárlásnál díszpárnát vagy puffot adunk ajándékba! Bemutatótermünkben hetente változó új akcióval várunk mindenkit sok szeretettel. Palermo ülőgarnitúra üzleti minta most 30% kedvezménnyel!

 

 

Ön is szeretné berendezni otthonát magas minőségű, luxus hatású bútorokkal, amelyek még árban is rendkívül kedvezőek? Ne is keressen tovább! Személyesen térjen be üzletünkbe és csodálja meg a szebbnél-szebb, különleges darabokat, megfizethető árakon!

 

Elképesztő akcióink keretein belül egyedi kincsekre lelhet, amelyek stílusosabbá varázsolják otthonát. Használja ki az árleszállítást, és szerezze be azokat a bútorokat, amelyekkel festői környezetet alakíthat ki lakhelyében, és minden nap élvezheti a valódi amerikai fényűzést!

 

 Érdeklődjön telefonon (06-20-313-1756) vagy látogasson el személyesen bemutatótermünkbe (1135 Budapest, Frangepán u. 76.) ahol szeretettel várjuk.

 

Szél-Elefánt Bútorház utcafrontSegal 3+2+1 ülőgarnitúra szettMedium sarokgarnitúraHéra 3+2+1 ülőgarnitúraKent ülőgarnitúraMagic ülőgarnitúraGina kanapéFlóra kanapéLogen sarokgarnitúraNew Dallas sarokkanapéKis sarok +fotelRoland kanapéFotelágy

 

És még sok más ülőgarnitúra és egyéb bútordarab...

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet