/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Funkcionalitásról

Az ülőgarnitúra és annak funkciónalitása

Az ülőgarnitúra és a kanapé a napi használat során számos funkciót betölthet és nem csak a lakás vagy az irodát ékesíthetik, de könnyen egy várakozó helység hangulatát is meghatározhatja. A legtöbb esetben a mindennapos alvásra alkalmas nyitható garnitúrát, sarokgarnitúrát illetve kinyitható kanapét keresnek zömében a vásárlók. A legtöbbször ezen alkalmatosságok a vendégek kényelmét és elhelyezését szolgálják. Vannak viszont akik azért vásárolnak ilyen bútort, hogy tárolhassanak benne. Mások pedig a nagy népszerűségnek örvendő billenthető fotelekat szeretik, az úgynevezett relax fotelekat. Hogy a mi kínálatunkban milyen lehetőségeket találni, arról alább olvashat.

Ágyazhatóság: mivel cégünk a minőséget tartja szem elött, úgy gondoljuk, maga az ágy is ennek a szemléltetése lehet. Az ülőgarnitúráinkba építhető vas ágymechanika nem csak rendkívül jó minőségű, de strapabíró szerkezet is, amely igen sok méretben áll rendelkezésünkre. Külön kérésre akár a háromszemélyes rekamié akár a kétszemélyes is rendelhető ágyazható kivitelben.

Az ágyak méretei lehetnek:

  • 90, 95, 100, 120, 140, 160 és 180 cm széles (nem minden modellre érvényes)

Természetesen minden modellre más ágybeépítési méret vonatkozik! Erről pontosabb tájékoztatást bemutatótermünkben kaphat.

Ágyneműtartó: a háromszemélyes és a kétszemélyes kanapé is kérhető ágyneműtartós kivitelben! Ágyazható kivitellel együtt nem rendelhető! Megjegyzés: éppen ennek kiküszöbölése érdekében gyártjuk ülőgarnitúráinkat úgy, hogy a háromszemélyes rekamié ágyazható, a kétszemélyes kanapé ágyneműtartós kivitelben készül el.

Fotelfunkció: az Elefánt Bútorház minden igényt megpróbál kielégíteni, éppen ezért a fotel az, amit a legszélesebb kivitelben gyártunk. Hatféle funkciós lehetőséggel lehet kérni foteljainkat!

Foteltípusok:

  • fix fotel (ilyenkor a fotel semmilyen funkcióval sincsen ellátva)
  • lábtartós fotel (amikor egy kiemelhető lábtartóval készül)
  • dönthető fotel (ebben az esetben a fotel teljesen hátradől, ezzel felemelve a lábat is)
  • relax fotel (egy mechanikára épül a fotel, és a döntető funkció gombra működik)
  • hinta relax fotel (a fotel relax hinta kivitellel készül)
  • hinta forgó relax fotel (amely ötvözi a relax funkciót egy hinta-forgó mechanikával)

Megjegyzés: amennyiben relax ülőgarnitúráink valamelyikét választja (Triest, Velence, Stb.), úgy Önnek nem egy, hanem egyből öt relax funkció áll majd rendelkezésére. Mivel modellválasztékunk elég sokrétű, így kérem tájékozódjon arról, melyik fotel milyen mechanikával rendelhető. Erről bővebb felvilágosítást bemutatótermünkben kérhet. Kollégáink mindenben a rendelkezésére fognak állni.

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet