3+2+1 ülőgarnitúra

Klasszikus ülőgarnitúra amit keres? Netán csak egy elegáns bőr vagy szövet ülőgarnitúrát álmodott meg a nappaliba? Esetleg az irodába hiányzik egy kényelmes bútordarab? Jöjjön és nézzen körül a weboldalunkon vagy látogass el bútorboltunk budapesti bemutatótermébe!

A honlapunkon található 3+2+1 ülőgarnitúrák mindegyike valóságos, de sajnos nem mindig az éppen aktuális raktárkészletet tükrözi. Folyamatosan érkeznek és cserélődnek ülőgarnitúráink. Éppen ezért az oldalon bemutatott 3+2+1 ülőgarnitúra szetteket csak kedvcsinálónak és tájékoztató jellegűnek szántuk. Amennyiben kérdése lenne egy mintadarabbal kapcsolatban úgy a képek alatti form kitöltésével tájékozódhat. Folyamatos ülőgarnitúra akciókkal várunk minden kedves látogatót!

A 3+2+1 ülőgarnitúra egy örök klasszikus garnitúra szett, amely letisztul formavilágával a mai napig töretlen népszerűséggel bír és szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb generáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás az U, L vagy éppenséggel a 3-1-1-es variációk mellett. Közkedveltsége köszönhető minőségének, praktikusságának és sokrétű felhasználhatóságának amely alkalmassá teszi szinte minden otthonban.

Mit takar a 3+2+1-es ülőgarnitúra összeállítás?

Az összeállítás darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből állnak. Hasonlóan népszerű elrendezés még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol a szettben annyi a változás, hogy két darab fotel, vagy egy puff és egy fotel található a 3 férőhelyes elem mellett.

Ízelítő különleges 3+2+1 ülőgarnitúra választékunkból

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet