Klasszikus bútorok az Ashley-től

Ashley FurnitureAz Elefánt Bútorház 1995 óta forgalmazza az amerikai Ashley bútorokat, cégünknek személyes jó kapcsolata van az Ashley bútorok gyártójával. Az Ashley bútorok minden korosztály igényét kielégítik. Az Ashley bútorok közt megtalálhatóak klasszikus bútorok (gyarmati bútorok vagy sokaknak ismerősebb nevén vintage bútorok), és modern formavilágú ülőgarnitúrák és étkezőbútorok is. Az Ashley bútorok joggal népszerűek mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály tagjai körében is.

Klasszikus bútor - vintage vagy gyarmati stílus?

A klasszikus bútorok bármilyen stílusú otthonban tökéletesen megállják a helyüket, legyen szó akár antik vagy modern környezetről, az elegáns, letisztult külső meghitt hangulatot teremt, és minden tekintetet magára vonz. A vintage stílusú bútorok régies, exkluzív hatást testesítenek meg otthonában, ami mérhetetlenül elegánssá teszi környezetét, a kopottas megjelenésnek köszönhetően pedig a modern külső is garantált. A gyarmati stílusú bútorok nem mindennapi látványt biztosítanak, elhozzák az egykori arisztokrata otthonok mérhetetlen eleganciáját, ugyanakkor modern stílusjegyekkel is feldobják környezetüket, egyszóval varázslatos megjelenést biztosítanak.

Milyen bútorokat vehetünk az Ashleytől?

Az amerikai Ashley kínálatában megtalálhatóak páratlan ülőkényelmű szövet és bőr ülőgarnitúrák, különböző stílusú étkezőgarnitúrák, vitrinek, dohányzóasztalok is. Egyes étkezőasztalok akár 3 bővítő elemmel is megnövelhetőek, így az asztalok körül akár 10-12 ember is kényelmesen elférhet. A vitrinek és tálalók többsége belső világítással rendelkezik, így téve az ön otthonát még otthonosabbá. A szekrényfalakban akár a legnagyobb tévékészülékek is elférnek. A dohányzóasztalok a klasszikus stílust képviselik, fából készülnek. Az Ashley kárpitos ülőgarnitúrák közt extra jó minőségű szövet, bőrgarnitúrák érhetőek el. Az Ashley bútorokat ma már a világ minden részére exportálják, így elmondhatjuk, hogy az Ashley egy elterjedt világmárka!Ashley bútorok
Amerikai ülőgarnitúra
Ashley bútorok
Amerikai étkező
Amerikai bútorok
Amerikai bútorok
 

Az Ashley klasszikus bútoraival berendezhetjük az étkezőnket vagy akár a nappalinkat is. Az étkezőbe az antik korokat megidéző tálalókat és akár 12 fő számára is kényelmet nyújtó asztalokat ajánl a bútorház. Az asztalok között gyönyörűen megmunkált tartószerkezetű kerek és szögletes kivitelű darabok is helyet kaptak, így biztosan Ön is megtalálja az étkezője stílusához passzoló asztalt. Persze az étkezőben székekre is szükség van. Az Ashley bútorcsalád komfortos, jó testtartást biztosító, széles ülőfelülettel és magas támlával rendelkező székeket is kínál a szokásos kivitelű és más bútorboltok által kínált választék mellett.

 

Az Ashley a nappali szobába is ajánl luxus kialakítású és klasszikus bútorokat. Egyedi díszítésű, ugyanakkor praktikusan használható és belső világítással rendelkező szekrényeket, természetes alapanyagokkal, bőrrel és prémium kategóriás textilekkel kárpitozott maximális komfortérzetet biztosító ülőgarnitúrákat és hagyományos dohányzóasztalokat.Ashley bútorok
Amerikai ülőgarnitúra
Ashley bútorok
Amerikai étkező
Amerikai bútorok
Amerikai bútorok
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet