Sarokkanapé, sarokgarnitúra

A vevőnek megtetszett sarokkanapé mérete többé már nem jelenthet akadályt! Bútor áruházunk több évtizedes tapasztalata alapján eljutott odáig, hogy egyedi méretű kanapék gyártását is vállalni tudja, így a sarokgarnitúrák többféle méretben is megrendelhetők a mini sarokgarnitúra kiviteltől az extra méretűig. Ezek NEM diszkont és NEM használt sarokkanapék!

Miből készül a sarokkanapéágy?

Termékeink a legjobb minőségű olasz marhabőrökből készülnek. Sarokkanapéink nem diszkonttermékek! Szöveteink és textílbőreink olasz, spanyol valamint török gyártók prémiumtermékei.

Hogyan készülnek sarokkanapéink?

Minden sarokkanapé vázát ragasztott-csapolt-csavarozott eljárással készíttetjük a sokkal stabilabbak és strapabíróbb cél érdekében, így sarokgarnitúráink a sorozatgyártásban készült kanapéknál és nyitható sarokkanapéknál jóval tartósabbak.

Választható extrák a kanapékhoz, sarok ülőgarnitúra ágyazható ágyneműtartós    

Sarokkanapé állandó alvásra? Igen, ágyazható sarokkanapé és ágyneműtartós sarokkanapé típusok egyaránt megtalálhatók választékunkban. Kanapéink könnyen tisztítható, antibakteriális szövettel is választhatók. Szöveteink és textílbőreink kopásállósága kiemelkedő. Ígény szerint sarokgarnitúráinkba állandó fekvésre alkalmas gépágyat szerelünk be akár többféle méretben is. Mindezeken felül üzletünkben relax sarokkanapé is rendelhető! Eezeknél a modelleknél a kanapé két szélbe relaxfunkciót tudunk kialakítani.

A kanapéink ülőkényelmét mindig az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Az ülésbe bonellrugó is kérhető amennyiben a sarokgarnitúra eredetileg szivacsos. Fabetétes sarokkanapéinkra bármilyen színű fát legyártatunk, akár Ön is hozhat famintát és azt fabetétgyártónknak leküldjük és Ö hozzápácolja. Várjuk érdeklődését!

Kedvelt sarokkanapé termékeink

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet