Sarokkanapé, sarokgarnitúra

Strapabíró sarokkanapéink illetve sarokgarnitúráink anyaga a legjobb minőségű olasz marhabőrökből készülnek. Szöveteink és textílbőreink olasz, spanyol valamint török gyártók prémiumtermékei. Kanapéink NEM diszkonttermékek!

Sarokkanapé állandó alvásra?

Igen, ágyazható sarokkanapé és ágyneműtartós sarokkanapé típusok egyaránt megtalálhatók választékunkban. Kanapéink könnyen tisztítható, antibakteriális szövettel is választhatók. Szöveteink és textílbőreink kopásállósága kiemelkedő. Ígény szerint sarokgarnitúráinkba állandó fekvésre alkalmas gépágyat szerelünk be akár többféle méretben is. Mindezeken felül üzletünkben relax sarokkanapé is rendelhető! Eezeknél a modelleknél a kanapé két szélbe relaxfunkciót tudunk kialakítani.

Hogyan készülnek sarokkanapéink?

Minden sarokkanapé vázát ragasztott-csapolt-csavarozott eljárással készíttetjük a sokkal stabilabbak és strapabíróbb cél érdekében, így sarokgarnitúráink a sorozatgyártásban készült kanapéknál és nyitható sarokkanapéknál jóval tartósabbak.

A kanapéink ülőkényelmét mindig az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Az ülésbe bonellrugó is kérhető amennyiben a sarokgarnitúra eredetileg szivacsos.

Kedvelt sarokkanapé termékeink

Vegas sarokkanapé

Egy impozáns sarokgarnitúra. Mérete és megjelenése tekintélyt parancsoló. Az elegáns megjelenést a  karfák tömörfa-betétei növelik.

Méretek (szélesség x magasság):

kis saroktaggal: 225x285x110 cm,

nagy saroktaggal: 250x305x110 cm,

fekvő felület: 160x195 cm

Elemvariációk: jobbos, illetve balos kivitel nyitható, ágyneműtartós

Vegas sarokkanapé Vegas sarokkanapé Vegas sarokkanapé
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet