/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Általános használati és kezelési útmutató

Tájékoztatónkkal szeretnénk a megvásárolt bútor megismertetéséhez néhány hasznos tanácsot adni, hogy kezelése egyszerűbb legyen, és használata során minél több örömöt szerezzen.

Magasnyitású rekamiék és sarokgarnitúra változataik

  • Az alsó pótágyas részt kb. 20 cm-re kihúzzuk, majd az ülőpárna alá benyúlva az ülőpárnát tovább húzzuk ütközésig, majd a pótágyat is kihúzzuk ütközésig, a fül segítségével felfele-kifele mozdítva felemeljük.
  • Az Ön által vásárolt bútor ágyneműtartó mérete meglehetősen kicsi. Ez azt jelenti, hogy egy normál méretű paplan és alvópárna elhelyezésére alkalmas mindösszesen.
  • Ennél több ágynemű belehelyezése a fenéklemez kidudorodását, akár annak leválását eredményezheti. Mivel a túlterhelt bútor a normál működést nem teszi lehetővé, így más irányú meghibásodást is okozhat. Az ebből eredő hibákra a garanciális javítás nem terjed ki!
  • A fekvő helyzetbe kinyitott bútorok felületén a bútorváz kialakításából adódóan egyenetlenség lehetséges, ezért alkalmi fekvőbútorként célszerű használni (kivéve franciaágy, heverő).
  • A plüss huzatoknál a használat során enyhe fényfoltszerű, a flórszál elfekvéséből adódó elváltozás lehetséges, mely a bevonó anyag tartósságát nem befolyásolja.
  • A bútort száraz helyiségben ajánlatos elhelyezni és használni. Külső hatásokkal szemben, például erős napfénytől, sugárzó hőtől vagy fénytől, túlzott nedvességtől, vegyszertől óvjuk a bútort, mert a felületen elszíneződést okozhat.

További kezelési útmutatóink

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet