3+2+1 ülőgarnitúra

A 3+2+1 ülőgarnitúra egy örök klasszikus garnitúra szett, amely letisztul formavilágával a mai napig töretlen népszerűséggel bír és szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb generáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás az U, L vagy éppenséggel a 3-1-1-es variációk mellett. Közkedveltsége köszönhető minőségének, praktikusságának és sokrétű felhasználhatóságának amely alkalmassá teszi szinte minden otthonban.

Mit takar a 3+2+1-es ülőgarnitúra összeállítás?

Az összeállítás darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes kanapéból, egy 2 férőhelyes elemből és egy fotelből állnak. Hasonlóan népszerű elrendezés még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol a szettben a darab fotel, vagy egy puff és egy fotel található a 3 férőhelyes elem mellett.

Ízelítő különleges 3+2+1 ülőgarnitúra választékunkból

A honlapunkon található 3+2+1 ülőgarnitúrák mindegyike valóságos, de sajnos nem mindig az éppen aktuális raktárkészletet tükrözi. Folyamatosan érkeznek és cserélődnek ülőgarnitúráink. Éppen ezért az oldalon bemutatott 3+2+1 ülőgarnitúra szetteket csak kedvcsinálónak és tájékoztató jellegűnek szántuk. Amennyiben kérdése lenne egy mintadarabbal kapcsolatban úgy a termék aloldalán a képek alatti form kitöltésével kérhet információt.

Panama 3+2+1 garnitúra

Elegáns és letisztult vonalvezetésű, öblös kialakítású magas fejpárnával ellátott 3+2+1 ülőgarnitúra kombináció. A maximális kényelemről a párnázott karok gondoskodnak. A kézzel csiszolt bükkfa-díszítés a bútor igazi ékessége

Méretek (szélesség x magasság x mélység):

fotel: 105x95x110 cm,

kanapé: 157x95x110 cm,

rekamié: 215x105x110 cm,

fekvőfelület: 160x195 cm

Elemvariációk: fotel - dönthető, lábtartós, relax, hinta-forgó relax kanapé - ágyneműtartós rekamié - nyitható

Panama 3+2+1 garnitúra Panama 3+2+1 garnitúra Panama 3+2+1 garnitúra
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet