Modern sarokkanapé

A modern sarokkanapé eleganciát biztosít a lakásban, irodában, rendelőben vagy egyéb más munkahelyen ahol a vendégek kényelmére nagy hangsúlyt akarunk fektetni. Príma helykihasználtságának köszönhetően előszeretettel választják a hagyományos sarokgarnitúrák helyett.


Egyre többen vágynak arra, hogy modern bútorokkal rendezzék be otthonukat, irodájukat, vagy fogadóterüket. Erre a stílusra jellemző a letisztult formatervezés, a sokszor változatos kompozíció és az elegancia egyaránt. Egy modern sarokkanapé esetében pontosan ugyanerről beszélhetünk, hiszen ezek az ülőalkalmatosságok üde színfoltjai lesznek a helyiségnek, ahová bekerülnek.


Szemben a hagyományos sarokkanapékkal a modern változatok rendkívül kényelmesek és praktikusak is, ami a helykihasználtságot illeti. Azon változatoknál, amelyek ággyá is alakíthatóak, nem ritka az ágyneműtartó sem. Léteznek már állítható fejtámasszal ellátott darabok is, valamint mint minden sarokkanapé, úgy ezek is kérhetőek jobbos és balos kivitelben egyaránt. Az „L” kialakítás mellett egyre többen választják az „U” alakú ülőgarnitúrát, ha nagyobb tér áll rendelkezésre például a nappaliban. Ezek előnye, hogy a családdal, barátokkal és vendégekkel sokkal kényelmesebben lehet beszélgetni. Mindezen felül a modern sarokkanapék között már megtalálhatóak pénztárcakímélő, olcsóbb megoldások is, úgymint a drágább, prémium kategóriás változatok. Tekintse meg kínálatunkat és válasszon Ön is modern sarokkanapét!

Molina sarokkanapé

Egyszerű szabásvonalú modern és esztétikus kivitel. Az osztott felületű kialakítás eleganciát varázsol a szobába. Az alacsony háttámlát fejtámlákkal lehet kiegészíteni. A sarok kiképzése ágyneműtartós ottomán.

Méretek (szélesség x magasság x mélység) : 275x95x165 cm

fekvőfelület: 140x215 cm

Elemvariációk: jobbos, illetve balos kivitel nyitható, ágyneműtartós

Molina sarokkanapé Molina sarokkanapé
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet