Sarok ülőgarnitúra

Van olyan sarok ülőgarnitúra méret, ami az Ön lakásában nem megfelelő? Megtetszett egy sarok ülőgarnitúra, de nem talál olyan gyártot, aki el is készíti önnek? Célunk a vevők maximális igényének kielégítése, éppen ezért nálunk a sarok ülőgarnitúrák többféle méretben is megrendelhetőek.

Milyen extrákkal kínáljuk sarokgarnitúráinkat

Áruházunk által értékesített sarokgarnitúráinkba állandó fekvésre alkalmas gépágy beszerelésére is van lehetőség, akár többféle méretben is. Kiegészítésként boltunkban Relax sarok ülőgarnitúra is rendelhető. A sarok ülőgarnitúrák ülőkeménységét igényei szerint állítjuk be akár puhább, akár keményebb ülőfelületet szeretne. Fabetétes sarok ülőgarnitúráinkra bármilyen színű fát legyártatunk. És ne feledje, egyedi méretű ülőgarnitúra terén bármilyen igényt igyekszünk kielégíteni mérettől, anyagtól függetlenül! Várjuk érdeklődését!

Tekintse meg minőségi sarok ülőgarnitúráinkat

Teljes árúkínálatunk megtekintéséhez látogasson el budapesti bemutatótermünkbe. Kattintson a következő linkre, amennyiben nem ülőgarnitúra, hanem sarokkanapé iránt érdeklődik.

Alexa sarokgarnitúra

Magasság: 90cm, Mélység: 100cm,
Külméret: 315 x 260 cm (A hosszabbik oldal ágyazható, a rövidebb oldal ágyneműtartós, de rendelhető fix változatban is, alap esetben 180 cm-es szélességű ággyal készül, de rendelhető 140 cmes és 160 cm-es ággyal is, a rövidebb oldal elemenként bővíthető, illetve csökkenthető)

A sarokgarnitúra puha párnával készül,hogy a bútor leginkább az Ön kényelmét szolgállja, méretében maximálisan alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez, kinyitható kanapé is elhelyezhető benne. 3+2+1 -es garnitúra formájában is rendelhető.

Ár: 300.000.- ft tól + szövet illetve bőr.

Alexa sarokgarnitúra Alexa sarokgarnitúra Alexa sarokgarnitúra
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet