Szövet ülőgarnitúra

Kinek ajánljuk a szövet ülőgarnitúráinkat: akik nem bőr borítású, de mégis igényes, minőségi bútordarabokat keresnek. Kiváló választás a szövet kanapé borítása, hiszen változatos színekben lehet velük valóban egyedi termékeket készíteni.

Abban az esetben, ha kínálatunkban szereplő textil ülőgarnitúráink közül valamelyik megtetszett Önnek, de akár mérete, akár valamelyik másik paramétere nem megfelelő, akkor is érdemes ellátogatnia hozzánk, illetve felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen igyekszünk minden igényre megoldást találni, bútorainkat egyedi kivitelben is el meg tudja rendelni tőlünk.

Hogyan készül nálunk egy textil garnitúra

A szövet ülőgarnitúra vázát ragasztott-csapolt-csavarozott gyártatjuk, így szövet sokkal stabilabbak és strapabíróbbak mint a sorozatgyártásban készült textil ülőgarnitúrák. Az áruházban megtalálható termékeink nem diszkonttermékek! Szöveteink, illetve textilbőreink olasz, spanyol, belga, francia valamint török gyárak jó minőségű anyagai. Lehetőség van könnyen tisztítható, antibakteriális szövetekből is választani. A felhasznált anyagaink kiváló kopásálló tulajdonsággal rendelkeznek.

Igény szerint az ülőgarnitúra állandó fekvésre alkalmas ágygéppel is be tudunk szerelni különböző méretben. Mindezeken felül, üzletünkben relax szerkezetes garnitúra is rendelhető. A szövet garnitúrák ülőkényelmét mindig az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Továbbá fabetétes szövet garnitúráinkra bármilyen színű fát le tudunk gyártatni, lehet az akár otthonról hozott színmintájú is. Ezt mi a gyártóhoz leküldjük aki Önnek hozzápácolja a színt.

Szövet kanapé választékunk

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet