/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Ashley bútorok Magyarországon!

2018-09-06

Amerika egyik leghíresebb és legkedveltebb bútorai az Ashley bútorgyártó cég által forgalmazott garnitúrák, és napjainkban már kijelenthetjük, hogy az egész világot meghódították. A vállalat története az 1980-as években kezdődött, amikor Todd Wanek bútorszenvedélyének köszönhetően lefektette a bútorcsalád alapjait. Az egyetemi évek után Ázsia felé vette az irányt, ahol megalapította az Ashley Furniture Industries-t, és vezérigazgatóként folyamatosan fejlesztette az üzletet. 1994-ben visszatért Amerikába, hogy ott folytassa tovább munkásságát, és vezető szerepet töltsön be a bútoriparban.

 

1999-ben szinte már minden termékkategóriában készítettek bútorokat, magas minőségben és kiváló szakemberekkel. A vállalathoz tartozó belső tervezők, és mérnökök odaadása példaértékű. Ezt bizonyítja az is, hogy rendkívül gyorsan reagálnak a fogyasztókban felmerülő igényekre, a világban több helyre is elutaznak azzal a céllal, hogy felfedezzék, megismerjék az új trendeket, szövet típusokat, konstrukciókat, bútorkészítéshez alkalmazott technológiákat, és ennek megfelelően alakítsák és formálják a saját termékeik stílusát.

 

A rusztikus, amerikai életérzést keltő Ashley bútorok minden egyes darabja magas presztízsértékeket hordoz magában, modern és klasszikus formavilággal egyaránt. A fiatalabb és az idősebb korosztály is megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot. Kínálatukban találkozhatunk szövet és bőr amerikai ülőgarnitúra kompozíciókat, étkező garnitúrákkal, különféle vitrinekkel, dohányzóasztalokkal, amelyek főleg fából készülnek. Az antik kort megidéző tálalók az étkezőben luxus hatást keltenek, olyan mintha egy klasszikus amerikai kosztümös film szereplőivé válnánk. Minden egyes bútoron látható, hogy aprólékosan, kifinomult munkával és nagy odafigyeléssel kerültek megalkotásra.

 

Az Ashley-nek van egy saját leányvállalata, akik a szállításért felelősek, hogy a világban bármerre eljussanak a bútorok. Rengeteg tehergépkocsi, kamion és pótkocsi tartozik a vállalathoz, valamint több, mint 70 ezer konténer szükséges évente a biztonságos szállításhoz. A szállítmányozás a tengeren túlra hajóval, valamint repülővel történik, a szárazföldön pedig a tehergépkocsik, kamionok gondoskodnak arról, hogy épségben célba érjenek a rakományok. A levegőben történő szállítás költségesebb, javasolt könnyebb és kevesebb eszköz esetében igénybe venni. Ha nem sürgős az adott szállítmányt minél hamarabb az illetékesekhez eljuttatni, akkor előnyösebb a konténerhajókat választani. Igaz, hogy lassabb ez a módszer, de a bútorok szempontjából biztonságosabb, strapabíróbb megoldás. Az Ashley évente több, mint 60 millió mérföldet is megtesz.

 

Az is elmondható róluk, és bizonyítja sikerességüket, hogy az Egyesült Államokban található nyolc magántulajdonban lévő vasútvonal egyike hozzájuk tartozik. Ezzel lényegesen lecsökkentek a szállításhoz kapcsolódó költségeik, valamint a menetrendet is egyszerűbben fent tudják tartani.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Milyen faanyagokat használnak a bútorkészítés során 1 rész

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet