/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Gyerekágy kitekintő

2019-04-11

GyerekágyA különleges bútordarabok mindenkit ámulatba ejtenek, ez a megállapítás felnőttekre és gyermekekre egyaránt vonatkozik, hiszen őket is teljes mértékben el lehet kápráztatni például egy nem mindennapi gyerekággyal. Napjainkban már rengeteg típusúval rukkolnak elő a bútorgyártó cégek, szinte lehetetlen eldönteni, hogy melyik lesz a legideálisabb. Színben, formában, funkcióban többfélét forgalmaznak a piacon, de ha fülig érő mosolyt akarunk csalni a kicsik arcára, akkor mindenképp olyat válasszunk, ami külső megjelenésben valamilyen formát ölt, ilyenek például a különféle járműveket ábrázoló autós ágyak.

Milyen szempontokra ügyeljünk vásárlásnál?

Természetesen ennél a fajtánál is figyeljünk a kényelemre, a matrac megfelelő minőségére, és a biztonságra: tehát mindenképp úgy legyen kialakítva a gyerekágy oldala, hogy alvás közben ne tudjon a gyermek leesni róla. Ezt nevezik leesésgátlós megoldásnak. Okvetlen vegyük számításba a méretet, és vásárlás előtt ellenőrizzük, nehogy véletlenül pórul járjunk és ne férjen be a kijelölt helyre. Az efféle ágyakban előny még az, hogy a pihentető alváson kívül kiválóan alkalmasak egy kiadós játékra is. Melyik kis lurkó ne örülne annak, hogy egy saját tűzoltóautója vagy versenyautója lehet, amiben éjszaka szívesen hajtja álomra a fejét.

Ezek a típusú fekvőhelyek nagyjából olyan 6-7 éves korig érdekesek a számukra, az e fölötti korosztálynak már érdemesebb komolyabb ifjúsági ágyakban gondolkodni, amelyek praktikus tárolási lehetőségeket kínálnak és funkciókban sokkal többet nyújtanak az átlagos ágyaknál.

Korábbi bejegyzésünk: Milyen dekorációs tárgyakat válasszunk a hálószobába

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet