/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe vásárlásnál?

2018-12-14

Ezeket az elképzeléseket meghatározza az is, hogy milyen méretű a lakás, maga a szoba, vannak-e gyermekek, háziállatok, milyen a színvilág, elrendezés, stílus. A felsorolt paraméterek alapján már van egy alapunk, amely nagy segítséget jelent a választásban.

 

Mindenképp számításba kell venni egyéb körülményeket is, hogy mennyire fogja uralni a teret, meg tudjuk-e közelíteni a nyílászárókat, nem lesz-e a kandalló a közelében, nem fogja-e elérni az ablakpárkány síkját, ha az ablakok alá lesz elhelyezve, hiszen ez esztétikai szempontból egyáltalán nem előnyös.

 

A harmóniát fokozhatjuk a díszpárnák, különféle kiegészítők, például szőnyegek, függönyök gondos, jól átgondolt megválogatásával, hogy ne nagyon térjenek el a lakásban található többi bútortól, ezáltal még otthonosabbá varázsolhatjuk családi fészkünket.

 

Tartsuk szem előtt, hogy egy nappali főszereplője mindig az ülőgarnitúra lesz, formájától, méretétől, színétől függetlenül. Amerikai konyhás nappalikban nem árt, ha az ülőalkalmatosság a konyhabútorral, étkező garnitúrával is összhangba kerül.

Egy másik fontos megfontolandó tulajdonság az ágyazhatóság. Vannak, akik külön vendégszobákkal rendelkeznek, számukra nem lényeges, hogy ággyá alakítható legyen, viszont akiknek szűkebbek a lehetőségeik, érdemesebb ilyen típusúban gondolkodniuk.

 

Hálószoba hiányában az is megeshet, hogy esténként az ülőgarnitúrán kell majd álomra hajtani fejünket, szerencsére vannak olyan példányok, amelyek lehetővé teszik ezt a funkcionalitást. Ilyen igény felmerülése esetén mindenképp kérje szakembereink segítségét, akik készséggel segítenek önnek a választásban!

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Zsámolyok és puffok

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet