/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

VB2018 - Élvezd a meccseket egy kényelmes bőr fotelből vagy egy relax ülőgarnitúrából!

2018-06-19

Élvezd a meccseket egy kényelmes bőr fotelből vagy egy relax ülőgarnitúrából!Végre kezdetét vette a 2018-as labdarúgó világbajnokság, amit már nagyon sokan vártak. A lelkes szurkolók sietnek haza a munkából, hogy egy frissítővel a kezükben végre belehuppanhassanak kedvenc kanapéjukba, ahonnan kényelmesen végignézhetik az izgalmas meccseket.

 

Szerencsések azok, akiknek relax vagy bőr ülőgarnitúrájuk van, hiszen ezek a típusúak mondhatóak a legideálisabb daraboknak. Az izgalmak mellett élvezhetjük a tökéletes pihenést, kényelmesen elhelyezkedve, optimális támaszt nyújtva a gerincoszlopunk számára, ugyanis a minőségi relax és bőr ülőgarnitúrák kiváló testtartást és komfortot biztosítanak hosszútávon, és nem mennek tönkre a nagyobb igénybevételtől sem.

 

Bőr ülőgarnitúrát sokan nem mernek vásárolni mert félnek attól, hogy télen hűvösebb érzetet kelt, nyáron meg hozzátapad a bőr, de a modern technológiának köszönhetően a gyártás során figyelmet szentelnek ezen problémák kiküszöbölésére. Régen azért volt 1-2 negatív tulajdonsága, mert szinte teljesen zárt felületű anyagot használtak, ami egyáltalán nem volt légáteresztő. A bőrről tudni kell, hogy hamar felveszi testünk melegét, így pár másodpercen belül már nem fogjuk hidegnek érezni. Rendkívül jó pára-, és hőkiegyenlítőként működik.

 

Élvezd a meccseket egy relax fotelből!Bőrből választhatunk mozis relax ülőgarnitúrát is, amely jóval nagyobb kényelmet garantál. Arra viszont számítani kell, hogy tulajdonságai miatt masszívabb, nehezebb és több helyre is van szüksége. Egy ilyen kanapéban helyet foglalva maximális élvezet figyelemmel követni a VB-t, hiszen az élmények mellett a különféle masszázsfunkciókat is variálhatjuk. Kényeztethetjük testünket vibrációval, légpárnás kiemeléssel, de akár forgókerekes gyúrómasszázzsal is. A háttámla általában dönthető, tehát igényeinkhez mérten alakíthatjuk. A tökéletes kikapcsolódáshoz hozzátartozik, hogy a fejtámla is állítható, illetve lábtartóval és nyakcsigolya támasztóval is fel van szerelve. Választhatjuk beépített hangszóróval, így még jobban átélhetjük a 2018-as VB fergeteges hangulatát.

 

Bármelyik mellett is döntünk egy 3+2+1 ülőgarnitúra bármelyik darabja valódi értéket rejt magában és megállja a helyét akármilyen stílusú lakásban. Magas presztízsértéket képvisel, amely egyet jelent a jó ízléssel és az eleganciával.

 

Korábbi blogbejegyzésünk: Szakszerű bútorszállítás

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet