Bőr sarokkanapé

A bőr sarokkanapé választékunk folyamatosan változik és bővül, ezért érdemes időről időre visszatérni és körbenézni oldalunkon. A valódi bőr és a bőrrel kombinált típusok egyaránt népszerűek manapság. A bőr sarokülőgarnitúra választékunkban nemcsak olyat talál, amellyel otthonát varázsolhatja szebbé, de olyat is amellyel exklúzív megjelenést kölcsönözhet irodájának esetleg várótermének.

Miért válasszon bőr sarokülőt?

A bőr az egyik legtartósabb anyag. Egy olyan elegáns ülő alkalmatosság, amely bőrből készül sohasem megy ki a divatból és mindig elegáns megjelenést kölcsönöz annak a helyiségnek ahol található. Továbbá a bőr tisztítása nem igényel semmivel sem több törődést mint bármelyik másik anyag például a textil. Üzletünkben többféle színben (barna, fekete, bézs, szürke) is elérhető a bőr sarokkanapé, sarokülő. Oldalunkon a legkedveltebb ülőgarnitúra modeljeinket mutatjuk be. További bőr sarokkanapé válaszékunkért érdeklődjön üzletünkben!

Bőr sarokülők és sarokkanapék

Palermó sarokgarnitúra

A Palermó sarok rendelhető kis és nagy saroktaggal a képen nagy saroktaggal látható. A sarkot megcsináljuk textílbőrből,szövetből és természetesen valódi bőrből is ahogy az a képen is látható. A bútort méretre is elkészítjük akár "U" sarok változatban is . A hosszabbik oldalban ágyszerkezet található melynek mérete 10-20 cm-enként növelhető vagy csökkenthető. a rövidebb oldalba ágyneműtartó található, az ülések száma itt is növelhető vagy csökkenthető.

A fabetét színe választható, de ha úgy kívánja saját anyagából is be tudjuk húzni a fabetét helyét.
Amennyiben úgy szeretné fix változatban is legyártjuk.
A bútorba alapesetben 160 cm széles gépágyat rakunk, az alábbi méretek ezzel értendőek:

Sarok kis saroktaggal: kb. 290*220 cm  Nagy saroktaggal: kb.310*240cm
A bútor magassága: kb. 103 cm  Mélysége: kb. 100 cm

Ár: 300.000.- ft tól + szövet illetve bőr.

Palermó sarokgarnitúra Palermó sarokgarnitúra Palermó sarokgarnitúra
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet