Kinyitható sarokkanapé

A nyitható kanapé megoldást nyújt a kényelmes alvásra, és divatos szobabútorra egyszerre. Sűrűn előfordul, hogy vásárlóinknak megtetszett a nyitható sarokkanapé, viszont mérete nem megfelelő ezért a speciális igények kielégítésére nagy hangsúlyt fektetve a kinyitható sarokkanapéink több féle méretben is megrendelhetők.

Kinyitható sarokkanapé ágygéppel szerelve

A sarokkanapé vázának sokkal strapabíróbbnak kell lnnie mint a sorozatgyártott kanapékék ragasztott-csapolt-csavarozott gyártással készül testvéreik. A kinyitható sarokkanapéinkra választható illetve rendelhető jól tisztítható, antibakteriális szövet. Anyagaink kopásállósága kimagasló. A nyitható sarokkanapéinkba igény szerint állandó fekvésre alkalmas ágygépet tudunk szerelni, melynek mérete az Ön igényei szerint változtatható. A kinyitható sarokkanapékhoz fotelek többféle funkciókkal rendelhetőek. A kinyitható sarokkanapéink ülőkomfortjukat tekintve, az Ön igényének megfelelően puhább vagy keményebb kivitelben készülnek. Fabetétes kinyitható sarokkanapéinkra a fabetét színe választható tetszés szerint.

Nyitható sarokkanapéink

Manó kinyitható sarokkanapé

Magasság: 80cm, Mélység: 95cm,
Külméret: 240 x 170cm (Hosszabb oldal ágyazható, az ottomán rész ágyneműtartós, és tetszés szerint növelhető illetve csökkenthető).

A sarokülőgarnitúra egy igazi kis kuckó bútor mely kis lakások,gyerekszobák, modern berendezésű otthonokban kiváló ülőgarnitúra.

A kinytható kanapé is elhelyezhető benne.
Párnái igazi melegséget nyújtanak használójának.
3+2+1 -es változatban is rendelhető az ülőgarnitúra.
A bútor megtekinthető Frangepán utca 76. szám alatt található bútorboltunkban.
 

Manó kinyitható sarokkanapé Manó kinyitható sarokkanapé
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet