Sarokkanapé, sarokgarnitúra

Strapabíró sarokkanapéink illetve sarokgarnitúráink anyaga a legjobb minőségű olasz marhabőrökből készülnek. Szöveteink és textílbőreink olasz, spanyol valamint török gyártók prémiumtermékei. Kanapéink NEM diszkonttermékek!

Sarokkanapé állandó alvásra?

Igen, ágyazható sarokkanapé és ágyneműtartós sarokkanapé típusok egyaránt megtalálhatók választékunkban. Kanapéink könnyen tisztítható, antibakteriális szövettel is választhatók. Szöveteink és textílbőreink kopásállósága kiemelkedő. Ígény szerint sarokgarnitúráinkba állandó fekvésre alkalmas gépágyat szerelünk be akár többféle méretben is. Mindezeken felül üzletünkben relax sarokkanapé is rendelhető! Eezeknél a modelleknél a kanapé két szélbe relaxfunkciót tudunk kialakítani.

Hogyan készülnek sarokkanapéink?

Minden sarokkanapé vázát ragasztott-csapolt-csavarozott eljárással készíttetjük a sokkal stabilabbak és strapabíróbb cél érdekében, így sarokgarnitúráink a sorozatgyártásban készült kanapéknál és nyitható sarokkanapéknál jóval tartósabbak.

A kanapéink ülőkényelmét mindig az Ön igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Az ülésbe bonellrugó is kérhető amennyiben a sarokgarnitúra eredetileg szivacsos.

Kedvelt sarokkanapé termékeink

Alexa sarokkanapé

Magasság: 90cm, Mélység: 100cm,
Külméret: 315 x 260 cm (A hosszabbik oldal ágyazható, a rövidebb oldal ágyneműtartós, de rendelhető fix változatban is, alap esetben 180 cm-es szélességű ággyal készül, de rendelhető 140 cmes és 160 cm-es ággyal is, a rövidebb oldal elemenként bővíthető, illetve csökkenthető.)

A sarok ülőgarnitúra puha párnával készül,hogy a bútor leginkább az Ön kényelmét szolgállja, méretében maximálisan alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez, kinyitható kanapé is elhelyezhető benne. Ez az elegáns sarokkanapé kiváló választás lehet lakásba vagy irodába egyaránt.

3+2+1 -es ülőgarnitúra formájában is rendelhető.

Alexa sarokkanapé
Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet