/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

A legszebb kanapék egy helyen

2017-03-24

SarokkanapéUgye mindenki szeretne a lakás harmóniájához igazodó és kényelmes ülőgarnitúrát, amelyen hosszasan elnyújtózva hosszú órákon át átadhatja magát a pihentető kényeztetésnek. Mindenkinek az életében egyszer eljön az a pillanat, amikor kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb bútorkiegészítőket a lakásába.Ha neked, pont most jött el, és ülőgarnitúrára, kanapéra vagy éppenséggel dohányzóasztalra van szükséged, akkor ne habozz tovább, gyere el bemutatótermünkbe a Róbert Károly krt. 61-65-be és nézd meg kínálatunkat.

 

Biztos találsz kedvedrevaló kanapékat! Jó ha tudod, hogy mi az ülőgarnitúráinkra mindig mindenhová ugyanazt a kiváló minőségű valódi szín bőrt használjuk fel! Nem trükközünk azzal, melyet más gyártók csinálnak, hogy a kevésbé feltűnő helyekre egyszerű textilbőrt vagy éppenséggel nagyon gyenge minőségű színazonos úgynevezett "spalt" bőr tesznek, amely idővel kifakul és hamarabb tönkremegy mint az eredeti bőr.

 

Legyen szó az étkezőről, nagyszobáról, kisszobáról vagy éppenséggel a nappaliról, mi a lakásod valamennyi helyiségébe minőségi bútorokkal állunk rendelkezésedre. Folyamatos akciókkal próbálunk kedveskedni mindenkinek.

 

Pici galériás lakásod van és tanácstalan vagy hogyan rendezd be? Akkor korábbi cikkünk neked szól: nappali berendezési ötletek galériás lakásokba.

 

Ülőgarnitúráink többsége azonnal elvihető, de cégünk vállalja a nálunk vásárolt bútorok garanciális hazaszállítását is. Ha esetleg nem találtál volna olyan méretű bútordarabo amely megfelelő lenne úgy jó ha tudod, hogy egyedire tervezett garnitúrák gyártásával is foglalkozunk! Tehát ne ess kétségbe ha a kiválasztott darab nem fér el a szobában, vagy éppenséggel kicsit nagyobbat szeretnél belőle.

 

Nézd meg kínálatainkat, hogy azonnal megtalálhasd álmaid bútorát. Most gyorsan egy kattintásra elérheted sarokkanapéinkat, kinyitható sarokkanapéinkat, bőr sarokkanapéinkat. Ha segítségre lenne szükséged, keresd kollégáinkat bizalommal.

 

Rendeld meg a kiszemelt bútorokat még ma!

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Nappali berendezési ötletek galériás lakásokba

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet