/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

A szekrénysor a szoba legmeghatározóbb része

2017-07-06

Modern szekrénysor

Egy jól megválasztott, stílusos szekrénysor bármely helyiség dísze lehet, és egyben az egész lakás hangulatát is meghatározza éppen ezért fontos, hogy körültekintően válasszunk. A szekrénysor lehet elemes vagy egybeépített, lehet nyitott vagy zárt, vitrines vagy átláthatatlan. A szekrény készülhet számtalan stílusban, méretben, formában és anyagból. Oldalunkon a szekrénysor választékunkban a klasszikus elrendezéstől a modernig mindenféle variációt megtalál.

Válasszunk akár irodánkba, vagy nappalinkba számos lehetőség áll rendelkezésünkre a modern vonalvezetésű és vidám, színes szekrénysoroktól egészen a klasszikus, díszes, fa szekrénysorokig. Míg előbbi megoldás egy nappali hangulatát dobja fel, vibráló színével és stílusával, addig utóbbi a hálószobánknak adhat meghitt hangulatot, vagy esetleg profizmust és eleganciát sugározhat irodánk díszeként. Kínálatunkban garantáltan megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Bútoraink többféle színben és összeállításban rendelhetők, vagy ha szeretné, ha egyedi elképzeléseit is szívesen segítünk formába önteni. Beszállítóink akár egyedi méretek alapján is szívesen elkészítik az ön által megálmodott szekrénysort. Szeretne még inkább egyedit? Szabja saját ízlésére és válasszon egyedi fogantyút kínálatunkból!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg néhány szekrénysorunkat, vagy a nagyobb választékunkhoz látogasson el bemutatótermünkbe. Esetleg más bútorkiegészítők érdeklik? Netán örülne egy modern és praktikus dohányzóasztalnak? Ebben is tudunk segíteni!

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet