/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Dohányzóasztalok kitekintő

2017-06-22

Modern fiókos dohányzóasztalEgy dohányzóasztal a szoba dísze. Egy nappali sem teljes egy ilyen bútordarab nélkül és mindig szükség van rá, akár nagyobb, akár kisebb szobáról beszélünk. Szolgálhatja saját magunk kényelmét, de ha vendégeket fogadunk is nagy hasznunkra lehet. Elhelyezhetünk rajta virágot, könyveket és kialakítástól függően akár mindennapi használati tárgyak (például egy laptop) tárolására is használható.

 

Ha baráti összejövetelt szervezünk ide tehetjük a boros, és/vagy sörös poharakat és a különféle rágcsálnivalók elhelyezésére is tökéletesen alkalmas hely. Sőt, a felszolgált kávé elhelyezésére is tökéletes alternatívát kínál.

 


A mai dohányzóasztalok megtalálhatók modern és egyedi vagy retró dizájnú kivitelezésben. Bútorházunk kínálatában klasszikus és modern, valamint minimal stílusú darabok egyaránt megtalálhatók. A felhasznált alapanyagok terén napjainkban a fa, fém és üveg kapja a legnagyobb szerepet. Formaválaszték tekintetében pedig a hagyományosnak nevezhető négyzet- és téglalap felületek a legkelendőbbek. Szállítás szempontjából lehet lapraszerelt vagy teljesen kész állapotú. Színek tekintetében óriási a választék csak úgy mint az elkészítéshez használt fa fajta tekintetében. Napjaink egyik legkeresettebb fajtája a fenyőből készült dohányzóasztal.

Milyen kialakítású dohányzóasztalok választhatók?

  • tömörfa és laminált dohányzóasztalok
  • pácolt asztalok
  • fémvázas dohányzóasztalok (alumínium, króm, stb.)
  • műanyag és lakkozott felületű asztalok
  • modern üveglapos és márványlapos asztalok

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg dohányzóasztal kínálatunkat weboldalunkon, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: A minőségi ülőgarnitúrák ismérvei (1.rész)

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet