/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Az otthon melege

2018-07-09

nappali.jpgA családi élet egyik legfontosabb tere a nappali, az étkező és a konyha. Otthonlétünknek, ébrenlétünknek nagy részét itt töltjük el. A konyhában készülnek a legfinomabb ételek, melyek elfogyasztását követően az étkezőasztal körül zajlanak a legjobb beszélgetések, a nappaliban pedig a kényelmes kanapéra dőlve pihenjük ki a nap fáradalmait. Ilyenkor dolgozzuk fel, rendszerezzük a nap élményeit, töltődünk fel újabb energiákkal. Az otthonunk adja azt a melegséget és biztonságot, ahol új erőre kaphatunk, ezért is fontos, hogy az otthonunk valóban otthon legyen.

 

Amerikai konyhaManapság divatos és a családi életet is támogató az amerikai konyhás nappali nagyobb térérzetet és még több lehetőséget ad nekünk. Az elegáns, klasszikus bútorok mutatósabbak és jobban érvényesülnek ezekben a terekben, hiszen nincsenek minden oldalról falakkal határolva, és nyitott tereknek köszönhetően még azok is berendezhetik lakásukat így, akik alapvetően kisebb területen gazdálkodnak. A lakberendezés egy művészi feladat, külön kihívás és élmény, mellyel a tökéletes harmónia megalkotása a cél. Ennél a kialakításnál az étkezőrészbe kényelmesen elférhet az amerikai étkezőszett, a falak mentén sorakozhatnak az étkezőrészt kiszolgáló stílusban hozzáillő szekrények, mellette pedig a nappaliban vele harmonizáló ülőgarnitúra várja a pihenni vágyókat. A klasszikus bútorvilág meleg, barna színével már önmagában az otthonosság érzetét kelti, azonban fontos, hogy jól alapozzuk meg bútoraink „életterét”.

 

Sötét, fénytelen helyiségekben a legszebb bútor is elveszítheti varázsát, eleganciáját, hívogató melegségét. Ha kisebb területre is rendezzük be életterünket, akkor is törekednünk kell arra, hogy térérzetünk jobb legyen. Közismert tény, hogy világos színek tágítják a teret. A falon egy halvány színárnyalat, egy stílusos, világos padlóval kiemelik a sötétebb bútorok karakterét. Ezt koronázza meg a természetes fény, amely minél nagyobb felületen érkezik a beltérbe, annál jobban hangsúlyozza a kontrasztot a színvilágban. Ha ablakcserére kerülne sor érdemes olyan nyílászárót választani, amely amellett, hogy keskeny tokszerkezetének köszönhetően nagyobb felületen engedi be a fényt, a biztonságot is ad az otthonunkba. A molnarablak.hu betörésvédelemmel ellátott nyílászárói hozzájárulnak ahhoz az otthonhoz, amely biztosítja azt a melegséget és biztonságot, ahol feltöltődhetünk, és új erőre kaphatunk.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: milyen egy jó irodafelszerelés

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet