/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Milyen egy jó iroda felszerelése?

2018-06-25

Iroda berendezésEgy irodát berendezni és ellátni a megfelelő eszközökkel nem egyszerű feladat. Mindent alaposan át kell gondolni, és úgy kialakítani, hogy az alkalmazottak és a vendégek is kiválóan érezhessék magukat.

 

A sikeres megállapodásokat nagyban befolyásolja a pozitív környezet, a bútorok kinézete, elrendezése. A dolgozók asztala kellően tágas legyen, férjenek el rajta a szükséges irodai eszközök. A zökkenőmentes irodaellátás érdekében a folyamatosan használatban lévő irodaszerek állapotát érdemes valakinek nyomon követni. Alakítsunk ki helyet az írószertartóknak, levéltárolóknak, asztali naptáraknak. Fiókos részbe kerülhetnek kisebb dolgok, például ujjnedvesítők, gémkapocstartók, hibajavítók, etikett címkék, tűzőgépek.

Az iratrendezéshez olyan szekrényeket válasszunk, amelyekbe szépen rendezetten és átláthatóan tudjuk berakni a felcímkézett mappákat, gyűrűskönyveket, valamint még áttekinthetőbbek lehetnek, ha elválasztólapokkal is ellátjuk őket. Irodai konténerek, különféle fiókos szekrények kiválóan alkalmasak a fénymásoló-, faxpapírok tárolására. Nyomtatók, fénymásolók, és egyéb számítástechnikai eszközök is stabil, mindenki számára elérhető helyre kerüljenek.

Bútorok, amelyek nem hiányozhatnak...

Ne feledkezzünk meg az étkező asztalról, hogy a dolgozók leülhessenek együtt ebédelni, hiszen sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz, és erősödik a csapatszellem. A vezetők irodájába elengedhetetlen egy tágas íróasztal, több tárolórésszel, amihez tartozik egy kényelmes görgős szék is, illetve vele szembe javasolt még kettő széket elhelyezni. Egyedibb, stílusos szekrénysor sem hiányozhat, amelynek a vitrines részébe kirakhatóak díjak, kitüntetések, kristálypoharak. A helyiség másik felébe pedig mindenképp egy tágas ülőgarnitúra fogadja a látogatókat, esetleg fotel, és a hozzájuk illő dohányzóasztal, így kényelmesen leültethetjük az ügyfeleket, partnereket. Ülőalkalmatosság az alkalmazottak számára is álljon rendelkezésre, hogy a pihenőidőben tudjanak lazítani kicsit.

 

A túlzsúfoltságra érdemes odafigyelni, nincs szükség felesleges dolgokra, hiszen feszültséget keltenek. Szóba jöhetnek még asztali és állólámpák, de növényeket mindenképp rakjunk ki, nem csak a látvány miatt, hanem mert pozitívan befolyásolják szervezetünket.

Korábbi blogbejegyzésünk: VB2018 - Élvezd a meccseket egy kényelmes bőr fotelből vagy egy relax ülőgarnitúrából!

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet