/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Egy másfajta életérzés nyomában - amerikai bútorok

2017-05-19

Amerikai ülőgarnitúraAz amerikai ülőgarnitúrák és amerikai stílusú bútordarabok a maguk precíz megmunkáltságukkal és színvilágukkal, valamint egyedi stílusukkal egy olyan különleges életérzést hivatottak tükrözni, melyben jelenleg kevés embernek lehet része. A Pepita Elefánt bútorbolt éppen ezért ezen termékek széles palettáját kínálja minden olyan vásárlónak, akik ebből az életérzésből szeretnének ízelítőt kapni, vagy már régóta ezen stílus mellett kötelezték el magukat.

 

Minden olyan otthonban amely nagy belső terekkel és hatalmas ablakokkal rendelkezik egy kisebb kanapé, vagy valamilyen fotel egyszerűen elveszne a térben. Ellenben az amerikai ülőgarnitúrák és bútorok melyek grandiózus méretükkel uralják a szobát és megfelelő pompát és hangulatot kölcsönöznek a lakás bármely helyiségének. Egyszerűen kijelenthetjük, hogy a legtöbbet hozza ki a szobából! A nappali ékessége lehet egy jól kiválasztott amerikai életérzést árasztó ülőgarnitúra vagy szekrény és ha megfelelő kiegészítőket választunk a szobába például egy amerikai stílusú dohányzóasztalt, akkor csak fokozhatjuk az érzést.

 

A méreteken felül fő jellemzője az ülőalkalmatosságoknak a kényelem! Ez vásárlásunk egyik fő szempontja szokott lenni. Kipróbálás nélkül ritkán ruház be valaki egy kanapéba. Bemutatótermünkben Ön ráülve és ráfeküdve kipróbálhatja ülő és fekvőalkalmatosságainkat. Csak jöjjön el bemutatótermünkbe és győződjön meg saját érzékszerveivel, hogy valóban minőségi bútorgyártótól vásárolja meg a stílusos garnitúra minden egyes darabját.

 

Az interneten sokféle bútort lehet kapni, viszont amerikai ülőgarnitúrákat és termékeket nagyon ritkán. Kevés forgalmazó vállalja be, hogy a magyar piactól eltérő és jóval nagyobb darabokat is merjen forgalmazni. Mi bevállaltuk!

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Stílusos garnitúrát a lakásba

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet