/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Stílusos garnitúrát a lakásba

2017-05-12

Stílusos ülőgarnitúraMikor lehetünk elégedettek lakásunk esztétikai összképével? Valószínű akkor ha olyan ülőalkalmatosságot sikerül választanunk, amelyik nemcsak kényelmes, szép de otthonos is. Ezen egy stílusos ülőgarnitúra könnyen tud segíteni, melynek kiválasztása igen sok fejtörést szokott okozni az emberek többségének.

 

Rögtön az első probléma a méret. Sokszor a piacon kapható méretek nem felelnek meg a lakásban rendelkezésre álló tér méreteinek. Sokszor egyszerűen csak nem fér be oda, ahova azt megálmodtuk, így hiába sikerül meglelnünk a megfelelőt, sajnos le kell mondanunk róla. Szerencsére bútorházunk tudja garantálni, hogy a kiválasztott ülőgarnitúra akár különböző méretben is kapható legyen, megoldva ezzel a méretekkel járó mérgelődés problémját.

 

Ha a méreteken túljutottunk akkor másik probléma szokott lenni a szín. Itt megeshet, hogy már-már tökéletesen néz ki az ülőgarnitúra, ám a választott színben nem lehet kapni vagy amit kinéztünk egyáltalán nem harmónizál a lakásunk összképével. Rengeteg bútorház kínál változatos színekben garnitúrákat, de elképzelhető, hogy ez még mindig nem megfelelő számunkra. A jó hírünk az, hogy nálunk hatalmas a színválaszték, így ritkán fordul elő, hogy ne tudnánk kielégíteni a vásárlói ígényt.

 

Ha már az összkép és a méret is stímmel már csak egy fontos szempont marad hátra. Sokan a komfortra és kényelemre helyezik a hangsúlyt. Fontos, hogy az ülőgarnitúra ne csak esztétikailag legyen tökéletes, de a teljes komfortot igényünket kielégítse. Bármi amit az ülőgarnitúrán teszünk (filmet nézünk, könyvet olvasunk, stb.) azt a lehető legnagyobb kényelembe tegyük.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Miért válasszunk egyedi ülőgarnitúrát a sorozatgyártott helyett

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet