/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Miért válasszunk egyedi ülőgarnitúrát a sorozatgyártott helyett

2017-05-08

ÜlőgarnitúraLakásunk berendezésénél az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen ülőalkalmatosságot: széket, kanapét, fotelt akarunk venni. Tulajdonképpen az ülőgarnitúra kiválasztására kellene a legtöbb időt fordítanunk lakberendezés során, éppen azért, mert azon fogjuk eltölteni a legtöbb időt, miközben vendégeinket – barátainkat, rokonainkat – is arra szeretnénk leültetni. Nyilvánvalóan a legfontosabb, hogy esztétikus és kényelmes ülőgarnitúrát válasszunk, miközben az olyan szempontok, mint például a kopás, elhasználódás is fontosak hosszútávon.

 

A sorozatgyártott bútorokkal az egyik baj, hogy mivel nagyon széles rétegnek készülnek, ezért dizájnban arra törekednek, hogy minél több embernek tetsszen. Ezáltal kicsit kommersz, univerzális kinézetűek, az egyedi igényeknek tökéletesen megfelelőt nehéz találni közöttük. Természetesen, ha nincs elképzelésünk sem arról, hogy milyen ülőgarnitúrát szeretnénk, támpontnak tökéletes lehet egy-egy nagy bútoráruház katalógusát átlapozni, azonban személyre szabott igényeinket csupán az egyedileg tervezett garnitúrák fogják kielégíteni.

 

A sorozatgyártott ülőgarnitúrákkal a másik nagy probléma, hogy – mivel a szegmensben nagy a verseny, és szeretnék az árakat minél jobban lenyomni – a felhasznált anyagok minősége nem megfelelő, sokszor silány. Természetesen ár-érték arányban nem csinálunk rossz vásárt, kevés pénzért kevésbé időtálló bútort kapunk. Azonban, ha hosszútávon gondolkozunk, és pénztárcánk is megengedheti magának, akkor érdemes egyedileg gyártott, csúcs minőségű anyagokból és gondos odafigyeléssel megalkotott ülőgarnitúrát választanunk. Higgyék el, megéri. Egy igazán jó ülőgarnitúrát elég, ha egyszer vesz az ember az életben.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Milyen formai kialakítású lehet egy ülőgarnitúra?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet