/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Milyen formai kialakítású lehet egy garnitúra?

2017-05-03

3-2-1, 3-1-1, L-alakú, U alakú

ülőgarnitúra típusok 3+2+1 A klasszikus 3+2+1 ülőgarnitúra szett melyből 3 férőhelyes kanapét, 2 férőhelyes kanapét és fotel verziót is forgalmazunk.

 

Az U-alakú garnitúra kialakítása úgy fest mint egy egyenes kanapét, aminek a két oldala benyúlik. Felhasználását tekintve ideális lehet még a nappali közepére helyezve is, de a falnál is megállja a helyét. Mivel ez a típus ágyazható is így agyon jó választás lehet, pillanatok alatt varázsolhatunk egy hatalmas ágyat belőle. Az L-alakú melyet sokan csak sarokülőnek vagy sarokgarnitúrának neveznek. A nevét onnan kapta, hogy a sarokba téve a két oldalt lefedi. Kialakítása lehetővé teszi, hogy akár a szoba közepén is jól nézzen ki. Ennek tesz eleget az oldal kialakítása, ami lehetővé teszi, hogy az oldalait ne kelljen eltakarni, elfedni.

 

Széles ülőgarnitúra választékunkban különböző stílusú és méretű ülőalkalmatosságokat talál. Lehet klasszikus, ágyazható kanapés változatú, lehet modern vagy éppenséggel minimal stílusú, nagyméretű vagy egyedi formatervezésű darab. Nálunk mindenki megtalálja a saját izlésének megfelelő darabot. Amennyiben használati és kezelési útmutatók iránt érdeklődik az ülőgarnitúra kínálatunk kapcsán, úgy a láblécben található linkek alatt ezekről bővebben olvashat.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Mire figyeljünk a színek választásánál?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet