/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Hogyan válasszunk bútort a lakásba?

2017-03-22

ÜlőgarnitúraTalán az első és a legfontosabb mindig az ár. Itt azért érdemes megjegyezni, hogy a magasabb árkategóriás termékek sokszor tartósabbak és minőségibb anyagokból készülnek, mint az olcsóbb tucatszám, futószalagon gyártott darabok, így tehát nem biztos, hogy megéri ezen spórolni ha hosszútávra tervezünk, mondjuk egy sarok bőrgarnitúra vagy éppenséggel egy gyönyörű szekrénysor kapcsán. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy sokszor nagyon jó áru és kiváló minőségű termékekbe is bele lehet futni itt-ott.

 

Ha új bútorok kerülnek a lakásba általában a tulajdonosok legfontosabb szempontja szokott leni az áron felül, hogy az új berendezési tárgyak legyenek praktikusak valamint szépek. A szépség viszont elég megfoghatatlan dolog, így ha bútort, ülőgarnitúra vagy például egy ágyat készíttetünk, nem mondhatjuk a szakembernek, hogy legyen szép. Pontosan meg kell mondanunk, hogy mit is szeretnénk, mi az elképzelésünk formára, kialakításra. Ha nincs konkrét elképzelésünk, vagy nem tudjuk pontosan mit is szeretnénk, akkor érdemes szakemberhez fordulni. Hívjunk segítségül lakberendezőt, akivel közösen álmodhatjuk meg otthonunk belső kinézetét. Másik megoldás, ha olyan bútorboltot keresünk, ahol segítenek személyre szabni otthonunkat és a hozzáértő szakmai szemek a praktikusságon túl az anyag és a szín kiválasztása területén is tudnak segíteni.

 

Az esztétikum egyik nagyon fontos eleme maga a szín, amelyből ma már sokféle áll rendelkezésünkre. Nálunk több száz fajta szövetből, valódi bőrből és magas kopásállóságú textílbőrből választhat.

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet