/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Kárpittisztítás

2018-10-30

Kanapé tisztításA bútorok rendkívül értékes berendezési tárgyai otthonunknak, ezért roppantul oda kell figyelnünk épségükre, és ugyanúgy gondoskodni, törődni velük, mint a szoba növényeinkkel, vagy házi állatainkkal. Ez meghatározza majd azt is, hogy milyen hosszú lesz az élettartamuk. Nyilván mindenki azt szeretné, hogy sokáig élvezhessük kényelmüket, hiszen nem kevés pénz egy új bútor megvásárlása.

Egy ülőgarnitúra, kanapé rendszeres tisztán tartása nagyon fontos, a rajtuk lévő kárpit eléggé sérülékeny tud lenni, egy kisebb szennyeződés már nagy feltűnést fog kelteni. A makacs foltok eltüntetése pedig nagyon bonyolult és időigényes, főleg, ha házilag próbáljuk meg megoldani, jobban megéri szakemberek segítségét kérni a feladat elvégzéséhez.

 

Mivel napi szinten használatban van egy ülőgarnitúra, ezért hamar bekövetkezhet a baj. A kilöttyenő bor, kávé, állatszőr, mind olyan, amit nem lehet egyszerűen, valamilyen interneten olvasott házi praktikával, vagy televízióban reklámozott csodaszerrel eltüntetni. A szövetek mélyén folyamatosan megtapadó porról még nem is beszéltünk, ami hihetetlenül káros a kisgyermekek és allergiás, asztmás megbetegedésekben szenvedők számára.

 

Egy megbízható BIO kárpittisztító cég képes megoldani a problémánkat. Rövid időn belül teljesen újszerűvé, friss illatúvá varázsolják az ülőgarnitúrák kárpitját, valamint a szőnyeget is. A szakszerű eljárásnak köszönhetően mélyen tisztítják meg a bútorokat, eltüntetve az összes kórokozót. Attól sem kell tartani, ha gyerekek firkálmányait fedezzük fel az ülőalkalmatosságon, egy jó kárpittisztító cég erre is fel van készülve.

A legjobb választás, ha vegyszermentes kárpittisztítási eljárást alkalmaznak. A tapasztalatok alapján ez a módszer hatékony, gyors és egészségügyi szempontból is helytálló. A folyamat során szén-dioxid buborékok milliói kerülnek mélyen a szövet belsejébe, amelyek felszínre hozzák a szennyeződéseket, és már csak annak az eltakarítása marad hátra. Általában 4-6 óra elteltével már meg is száradnak és használhatóak az ülőgarnitúrák, illetve gazdagabbak lesznek egy plusz impregnáló réteggel, ami védelmet nyújt a kosz ellen.

 

Mindenképp javasolt élni a lehetőséggel, és általuk ragyogóvá varázsolni bútorainkat!

Korábbi bejegyzésünk témája: A bútorokra vonatkozó minőségirányítási elvek bemutatása

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet