/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Konyhakiállítás márciusban!

2018-02-27

Konyha kiállítás, Március 2-3-4A sütés-főzés szerelmesei itt láthatják a legmodernebb, legtöbb funkcióval ellátott konyhai berendezéseket, bútorokat, eszközöket. Kreatív, modern és dizájnos konyhai és konyhába való dolgokkal ismerkedhetünk meg, amik általában nagyon praktikus megoldásokkal vannak ellátva, és megkönnyítik a legnehezebb konyhai feladatokat is. Olyan készülékekkel találkozhatunk amikkel lényegesen több időt és energiát spórolhatunk egy vacsora elkészítése során. Garantált, hogy innen senki nem fog üres kézzel hazatérni. A legnagyobb és leghíresebb márkák fogják bemutatni ötleteiket, ami évről évre színesebb és érdekesebbnek bizonyul.

Mire számíthatunk a kiállításon?

Ha építkezés vagy felújítás előtt áll valaki, biztos lehet benne, hogy fantasztikus ötletekre fog szert tenni, ha ellátogat ide. Egy konyha esztétikus megtervezése és kialakítása összetett és bonyolult feladat, legtöbbször szakértelmet igényel. A rendezvényen számos hasznos ötlet és tipp fog elhangzani mérnökök, tervezők, lakberendezők szájából. Kiemelt figyelmet kapnak azok a konyhaszekrények és fiókok, amiknek a kialakítása a tárolásra fekteti a hangsúlyt, így megszűnik a káosz, és többé nem kell felforgatni az egésznek a tartalmát, hogy megtaláljuk egyből, amire szükségünk van. Szemügyre vehetünk számos cselesen nyíló szekrény ajtót, rejtett tárolórészeket. Nagy szerepet kapnak az okos konyhai eszközök, amik szinte már elvégzik helyettünk a legtöbb feladatot, például találkozhatunk olyan push-open rendszerekkel is, amiknél elég egy érintés, hogy kinyíljon az ajtó. Érintő kijelzős sütők, bluethooth technológiával irányított háztartási készülékek, hűtőszekrények is megtekinthetőek lesznek.

 

Profi szakácsoktól, híres gasztrobloggerektől és sztárséfektől leshetjük el ezeknek a berendezéseknek a használatát, így könnyen elsajátíthatjuk a gépek funkcióit. Emellett még megannyi látványos bemutatónak is a részesei lehet a közönség, amiből különleges fortélyokat lehet majd megtanulni.

 

Március 2-tól 4-ig a szervezők szeretettel várják a konyha szerelmeseit a Papp László Budapest Sportarénában!

 

Korábbi blog bejegyzésünk egy másik kiállításról: Milánói bútorkiállítás

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet