/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Milánói bútorkiállítás

2018-02-12

A világ egyik leghíresebb és legnagyobb nemzetközi bútorkiállítása a Salone Del Mobile, ami Milánóban kerül megrendezésre minden év tavaszán. Számos országból érkeznek látogatók, az utóbbi években több tízezer ember kíváncsi volt a nem mindennapi darabokra. Évről évre megannyi újdonsággal és a legizgalmasabb kialakítással rukkolnak elő a gyártók, amelyben a híres lakberendezőknek és dizájnereknek is hatalmas szerepe van.

 

Az érdekesebbnél érdekesebb ülőgarnitúrák, kanapék, különféle székek, ágyak, letisztult fotelek és egyéb kiegészítők mellett a világítástechnikai különlegességek is bemutatásra kerülnek. Az eseménynek a Fiera Milano kongresszusi központ ad helyet, ahol 24 pavilonban van lehetőség közszemlére tenni a bútorokat. Általában 3 fő kategóriába sorolhatóak be, amit kiállítanak, a modern és dizájn berendezések mellett a klasszikusok is megtalálhatóak. A lakásba és házba való garnitúrákon kívül, irodákba való mesterműveket is szemügyre vehetünk. Megtekinthetőek nagyon pazar tárgyalótermek és luxus irodai kialakítások is. A rendezvény során természetesen ki lehet próbálni mindent és meg lehet érinteni a remekműveket.

 

Milánói kiállítás Bútor a milánói kiállításon
 

Varázslatos összeállítások, színek harmóniája

Legutóbb a világítástechnikai tárgyak között látható volt a Flower Power nevezetű összeállítás, ami muránói üveglámpák és rózsaszín tulipánok együttese. Ez a gyönyörű kombináció elsősorban a tavaszt jelképezi. Nem szokványos formájú asztali és fali lámpákból sem volt hiány. A Stylnove Cheramice csodás orchidea formájú kerámia lámpái is hatalmas sikert arattak.

 

Bemutatta különlegességeit az Olasz Glas Italia is, ők eredeti kézzel készített üvegasztalokkal rukkoltak elő. Több nappali szekrénysor is egyedi megvilágítást kapott, valamint fonott felfüggeszthető kerti relaxációs fotelt is szemügyre lehetett venni. Az Erba rejtett ágyai is káprázatosak voltak. Kívülről csak egy gyönyörű szekrénysor, aminek az egyik felén nem pakolós rész található, ha kinyitjuk, hanem egy kihajthatós dizájn külsejű kétszemélyes ágy. Zanette a geometriai formákat részesítette előnyben, szekrényeken és dohányzóasztalokon szemléltette ezt a stílust. Gömbölyű formákat kedvelőknek lélegzetelállító látványt nyújtott a Roche Bobois aerodinamikus buborék szófája, ami színben is nagyon vidám. Ezek mellett még nagyon sok nem hétköznapi komód, étkező, kanapé, ágy, üvegmozaik is szemrevételezhető volt.

 

Idén április 17-22 között is rengeteg példa nélküli alkotással várják a látogatókat, hogy megcsodálhassák az igazi luxus és dizájn garnitúrákat.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Miért tökéletes választás egy kanapéágy?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet