/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Miért tökéletes választás egy kanapéágy?

2018-01-26

KanapéágyEgy kanapéágy mindig praktikus megoldást jelent otthonunkban, főleg kisebb lakás esetében, ahol a helyhiány mindennapos probléma. Több funkciót is betölthet, ha éjszaka kinyitva használjuk a pihentetőbb és nyugodtabb alvás érdekében, nappal pedig összecsukva, így jóval nagyobb lesz a tér és a vendégeket is kényelmesen leültethetjük.

 

Akkor is kiváló a szerepe, ha mégis rendelkezünk külön hálószobával. Előfordulhat, hogy rokonok, barátok érkeznek látogatóba és a tervek szerint több napot is eltöltenek nálunk. A kinyithatós kanapénak köszönhetően nem kell azon agyalni, hogy hova tesszük őket aludni, csak kihúzzuk és máris kényelmes helyen tölthetik az éjszakát. Eléggé kellemetlen tud lenni, ha a földön kell kialakítani valamilyen fekvőfelületet.

 

A gyerekszobát is feldobhatjuk egy helyes kis mini kanapéággyal. Külön kaphatóak színes, mintás gyermekkanapék, amit a kicsik előszeretettel használnak. Megkönnyíti a helyzetet egy nyűgösebb éjszakán is, amikor ott kell aludjunk a gyerkőccel a szobájában, így nem szükséges nyomorognia a családnak egy ágyon, hanem mindenki marad a saját helyén kényelmesen.

 

Alaposan vegyük szemügyre a kínálatot, és gondoljuk át, hogy pontosan milyet is szeretnénk. Elengedhetetlen, hogy tudjuk mekkora méretben gondolkodhatunk, ezért az első lépés lemérni mindent és felírni az adatokat. Választható egyszemélyes kanapéágy és ha nagyobb tér áll rendelkezésünkre akkor dönthetünk a kétszemélyes kanapéágy mellett is. Találjuk ki milyen anyaga legyen a kanapéágynak, ebből is számtalan választék áll a rendelkezésünkre. Választhatunk hideghabszivacs töltetűeket és bonellrugókkal rendelkezőket is. A minőségi anyagból készült kanapék kopásállóak, legyen az akár mikroszálas vagy pamut.

 

Elképzelhető, hogy napközben is hajlamosak vagyunk többet heverészni, ilyenkor érdemes elgondolkodni egy sarokkanapén. Rendkívül mutatós bútordarab, kiválóan alkalmas egy délutáni szundításra anélkül, hogy ki kéne nyitni. Egy kisebb, kétszemélyes kanapé pedig akkor jó választás, ha nem elegendő a rendelkezésre álló hely.

 

Bármilyen fajtát is választunk, figyeljünk arra, hogy legyen benne ágyneműtartó, ami nem csak a takaróknak és párnáknak biztosít helyet, sokan kihasználják a plusz pakolós részt, és megannyi más dolgot is el tudnak rakni benne.

 

Széles választékunkból garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, ami stílusban és színben is passzol az otthonához.

 

Bútoráruházunkban megtalálható néhány kanapéágy, sarokkanapé típus:

 

KanapéágyKanapéágyKanapéágy
 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Milyen dísztárgyak ékesíthetik otthonunkat?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet