/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Milyen dísztárgyak ékesíthetik otthonunkat?

2018-01-08

Gyerekszobai dísztárgyak

Az otthon szépségét nem csak a lakók és a család varázsolja meghitté és szerethetővé, hanem az is, hogy milyen a bútorzat, a színvilág, a dekoráció, vannak-e szobanövények. Ez mind árulkodik a stílusunkról, és hogy milyenek is vagyunk valójában.

 

Ha már megtaláltuk a tökéletes bútorokat és ülőgarnitúrákat, amik a legjobban illenek hozzánk és jellemeznek minket, ideje beszerezni a számunkra legtökéletesebb dísztárgyakat is, amik igazán stílusossá és egyedivé varázsolják a családi fészket.

 

Ha a berendezés modernebb, akkor a dísztárgyak is a mai kornak megfelelő stílusúak legyenek, de ha jobban preferáljuk a régi, retro hangulatot, a kiegészítők mindenképp ehhez igazodjanak.

 

A könyvespolcot feldobhatjuk azzal, hogy nem csak könyveket helyezünk el rajta, hanem egyéb tárgyakat: lehet az egy váza, nagyobb kabala figura, porcelán, de akár úgy is hangulatossá tehetjük, ha egy-egy polcot átfestünk más színűre.

 

Nagyon dekoratívan mutatnak a különböző színes üvegek, amelyeket akár magunk is elkészíthetünk.

Az apró kabalafigurákat manapság már nem annyira divat össze-vissza kirakni a lakásban, erre kiválóan alkalmasak a tároló dobozok, amik többféle színben és formában is kaphatóak, így könnyen megtalálhatjuk a legmutatósabbat.

 

Fali dísztárgyak

Az illat és hangulatgyertyák is remek darabjai a dekorációnak, amelyeknek pozitív hatása, hogy relaxációs és pihentető hangulatot keltenek az emberben. A vázák mai napig rendkívül elterjedtek, szinte minden lakásban megtalálhatóak és sose mennek ki a divatból. Egy letisztultabb, egyszerűbb helyiségbe inkább az egyszínű vázákat részesítsük előnyben, de ha szeretjük a díszesebbnél díszesebb dolgokat, akkor nyugodtan jöhet a mintás változat is, persze csak mértékkel. Ha igazán egyediek akarunk lenni, iktassunk be egy teáskannát vagy tejes csuprot virágtartónak.

 

A fali képek, keretes fotók is a megunhatatlan kategóriába tartoznak, örök dizájner elemnek számítanak, főleg ha az elrendezésük is szemet gyönyörködtető. Nincs is annál megnyugtatóbb, mint amikor ránézhetünk kedvenc alkotásainkra, vagy egy olyan fényképre, amely felidézi legkedvesebb emlékeinket, szeretteinket.

 

A szobanövények semmiképp se maradjanak el, hiszen tudományosan bizonyított, hogy nagy mértékben javítják a belső terek hangulatát.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Ülőgarnitúra típusok! Melyiket válasszuk?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet