/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Napjaink hálószoba stílusai

2017-07-27

Napjaink modern hálószobái számos stílust követhetnek, lényeg, hogy természetességet és letisztultságot sugározzanak. 2016-ban tért vissza a minőség, természetes anyag és egyszerűség háromszöge a lakások stílusaiba és ez a fajta iránymutatás még most is tartja magát.

A hálószoba megjelenése

Hálószobánk egységes megjelenését leginkább a nagy kiterjedésű felületek alakítják. A padló és a falak domináns szerepet játszanak a szoba arculatában, ezért a természetesség és egyszerűség stílusjegyeit már itt alkalmaznunk kell.

 

Padlónak kiváló választás lehet egy természetes hatású laminált padló, vagy aki megteheti, befektethet egy manapság oly népszerűnek és modernnek számító bambuszpadlóba is. A bambuszpadlók amellett, hogy természet anyagból készülnek, kiválóan ellenállnak a külső behatásoknak és a napfénynek is. Megjelenésük pedig letisztult, így tökéletesen megfelelnek a három alap követelménynek.

 

A falak természetességét a földszínű árnyalatokkal érhetjük el igazán, mint például a szürke vagy a bézs szín. Ezeket a színeket kombinálhatjuk valamilyen kontrasztos, igazán eltérő színnel, pl. világoszöld, türkiz színek. Nagyobb méretű, szellősen berendezett hálószobáknál használhatunk különböző típusú falburkolatokat is. Ha igazán modern és szuper trendi hálószobát szeretnénk létrehozni, használjunk rusztikus kő-, illetve faburkolatot a falakon. Ezek igazán letisztult, stílusos megjelenést kölcsönöznek.

A hálószoba berendezései

A berendezések és kiegészítők adják meg a hálószoba igazán egyedi stílusát. Itt mindenki bele teheti az saját egyéniségét. Sokan szeretik a minimal stílusú lakberendezési tárgyakat. A szekrények, ágyak vonalvezetése egyszerű, és modern, azonban az egyszerűség nem jelent egyet a minimalista bútorokkal. Bátran használhatunk antik bútorokat, vagy egyedi, handmade bútorokat is. A természetes, letisztult környezethez jól mutathatnak az amerikai hálószoba bútorok, melyek nagy méretükkel és elegáns kialakításukkal igazán trendi összhangot képeznek a barnás árnyalatokkal. Ehhez persze nagy hálószoba is szükséges, hogy ne legyen zsúfolt a környezet.

 

Legyen szó kicsi, illetve nagy helységről, a trendi kialakítás mindkét esetben megoldható, a letisztult stílus és a barnás színek mindkét méretben kiválóan mutatnak.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: A szekrénysor a szoba legmeghatározóbb része

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet