/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Napozóágyak

2019-08-02

Fém szerkezetes napozóágyA napozás sokak számára a felhőtlen kikapcsolódást és relaxációt jelenti. Manapság már rengeteg napozóágy kapható, amelyeket otthonunkban is használhatunk. A legegyszerűbb napozóágyakat már pár ezer forintért beszerezhetjük, de milliós nagyságrendűek is léteznek. Cikkünkből most megtudhatja, hogy milyenek az ideális napozóágyak.

Milyen napozóágyak léteznek?

A legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb változatok acélvázzal vannak ellátva, melyeken egy textil fekvőfelület található. Elmondások alapján nem a legkényelmesebbek, de legalább nem a földön fekve napozik az ember, illetve elég nehézkes felkelni belőlük. Előnyei ezeknek a típusúaknak, hogy a kisebb erkélyeken is elférnek, összecsukhatóak, tehát a tárolásuk sem okoz bonyodalmakat.

A legegyszerűbb napozóágyak továbbfejlesztett változatai 15 és 100 ezer forint között kaphatóak. A kényelmi funkciókra esetükben már jobban figyeltek, szélesebb a fekvőfelület, tágasabb a lábtér és általában fejpárnával ellátottak. Vannak kerekekkel felszereltek, amelyek egyszerűbben mozgathatóak, inkább nagyobb teraszokra, medencék köré valóak.

A kínálatban megtalálhatóak párnázott résszel és napellenzővel rendelkező darabok is. A vastag szivacs kényelmesebbé teszi a fekvőfelületet, a napellenző pedig fokozatmentesen beállítható. Viszont súlyuk és a magasságuk miatt nehezen mozgathatóak, ezért jól meg kell fontolni, hogy pontosan hol is lesz a helyük.

A fából készült napozóágyak rusztikusabb hangulatot teremtenek környezetükben. Kiváló választás azoknak, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben. Többféle fából készítik őket, rendkívül közkedveltek az akácfából megalkotott darabok. Párna általában nem jár hozzájuk, ezért az külön szükséges megvásárolnunk.

Egyre elterjedtebbek a polyrattan napozóágyak. Jól bírják az időjárási viszonyokat, és a vesszőkre sem jellemző, hogy elpattannak. Megőrzik eredeti színüket, nem árt nekik az eső és tisztításuk is egyszerű. Ezek már a luxuscikkek, dizájn bútorok közé tartoznak.

 

Korábbi bejegyzésünk: Ötletek kerti bútor vásárláshoz

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet