/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Ne siessük el a garnitúra választását

2017-08-31

Időnk nagy részét otthonunkban töltjük, így rendkívül fontos, hogy ízlésünknek megfelelő, kényelmes, komfortos, a szemnek kellemes bútordarabokat, berendezéseket és dekorációkat válasszunk. Lakásunk egyik legfontosabb része a nappali, melynek „díszköve” az ülőgarnitúra. Kiválasztására mindenképpen nagy figyelmet kell fordítanunk, mivel az elhamarkodott döntésünket sokáig bánthatjuk, ha nem választunk megfelelően és körültekintően.

Kérjük bátran lakberendező tanácsát!

ülőgarnitúraSaját és családunk szabadidejének eltöltésén kívül még vendégek fogadására is kiválóan alkalmas a nappali, így érdemes olyan darabokat és színeket választani, melyek harmonizálnak egymással és jó benyomást keltenek. A kényelem is ugyan olyan fontos, mint a design. Sokan nem tudnak megfelelő ülőgarnitúrát választani, mert nincsen meg nekik a „tervező szem”. Ez egy olyan fogalom, melyet a belsődekorációval foglalkozó szakemberek hoztak létre. Senki sem születik „tervező szemmel”, sok tapasztalat és szakértelem szükséges hozzá, hogy ki tudjuk választani a megfelelő bútordarabokat. Szerencsére nem mindig nekünk kell döntenünk, mivel már rengeteg szakember található meg a piacon, akik kiváló szemmel rendelkeznek. A mai rohanó világban azonban nem mindig van időnk egy szakember tanácsait kikérni, de a technológia nyújtotta lehetőségek itt is érvényesülnek. Ma már könnyedén tudunk konzultálni online olyan tanácsadókkal, akik hatalmas szakértelemmel rendelkeznek. Csak a szobánkat kel lefényképezni, vagy akár élő videó formájában megmutatni nekik és már meg is mondják, hogy milyen bútordarab illik a szobába.

Ha a tanácsadó elmondta véleményét, már csak a megfelelő bútordarab kiválasztása a feladatunk. Azonban sokszor ez a munka legnehezebb része, mivel rengeteg silány minőségű termék található meg a piacon. A rossz minőség elkerülésének legjobb módja a megbízható boltból való vásárlás. Ha erre nincs lehetőségünk és ismeretlen helyről kell rendelnünk, akkor mindenképpen próbáljuk ki előtte a bútordarabot, ülőgarnitúrát, mert akkor nem érhet minket nagy csalódás.

Ma már az egyedi méretezés sem gond!

A komolyabb áruházak egyedi méretezéssel is dolgoznak, de természetesen ez plusz költségekkel is jár. Azonban szerintünk a többletköltség megéri a pénzét, mert nem évente cserél ülőgarnitúrát az ember, hanem jobb esetben akár 20-30 évig is használhatjuk ugyan azt a bútordarabot. Ehhez csak kiváló minőség és összeszerelés kell. Szerencséjére weboldalunkon olyan ülőgarnitúrákat vásárolhat, melyek minden igényt kielégítenek. Ha egyedi bútorokra vágyik, melyek nem hagyják cserben pár év múlva, akkor mindenképpen látogassa meg a weboldalt, vagy menjen el személyesen. Nem fogja megbánni!

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: A minőségi ülőgarnitúrák ismérvei (2.rész)

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet