/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Relax garnitúrát a nappaliba!

2018-04-10

Relax ülőgarnitúraFáradtan hazaérve, jól esik benne kipihenni az egész napos stresszt, ami éri az embert napközben, és kiengedni a fáradt gőzt. Ezek a fotelek messze eltérnek egy normál kinézetétől, és funkcionalitásától. A relax kanapék, fotelek abszolút más jellegű igényeket elégítenek ki. Sokkal nehezebb, masszívabb anyagokból készülnek, nagy méretűek, ezért lényegesen tágasabb helyet foglalnak el. Több típusból válogathatunk, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, kedvenc színében, anyagában.

 

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy relax fotel? Miket tud?

Relax ülőgarnitúraA relax fotelek (relax bőr ülőgarnitúra), kanapék ár-érték aránya magasabb, mivel nem csak arra valóak, hogy kényelmesen elhelyezkedhessünk bennük. Számos olyan funkciót képesek produkálni, amelyek még jobban biztosítják a kielégítő relaxációt. Számokkal alátámasztva, egy ilyen fotel körülbelül 200.000 Ft-nál kezdődik. Különféle masszázsfunkciókkal is el vannak látva, amik persze nem helyettesítik egy masszázsterapeuta szakértelmét, de arra elegendőek, hogy élvezetesebb legyen a pihenés. Általában vibrációval, légpárnás kiemeléssel, forgókerekes gyúrómasszázzsal kényeztetik testünk különböző pontjait. Anatómiailag is pozitívan hatnak a szervezetre, hiszen serkentik a vérkeringést, segítik a sejtek anyagcseréjét, lazítják az izmokat. A relax fotelek, és kanapék háttámlája több szögben is dönthető, valamint a fejrészt is tudjuk állítani. Beépített lábtartó, valamint ágyékcsigolya támasztó is gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról.

A drágább példányok extra tulajdonságai, hogy fűthetőek, és beépített hangszóró, italtartó is megtalálható rajtuk.

Ha személyesen megtapasztaljuk egy relax fotel komfortérzetét, hamar rádöbbenünk, hogy mi is szeretnénk egyet a nappalinkba. Vásárlás előtt érdemes minél többet kipróbálni, hogy tényleg egy kiváló darabot vihessünk haza a család számára! Ha sikerült kedvet csinálnunk, nézzél körül relax bútor választékunkban!

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Milyen gyermekbútor a legideálisabb egy gyerekszobába?

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet