/upload/images/351/img-0188-553479.jpg

Vásároljunk testreszabottat, vagy játsszunk kivárásra?

2017-05-29

Új bútor vásárlása előtt állunk. Vagy azért, mert a régi már elkopott, mondhatni vállalhattalan állapotban van, vagy azért, mert még semmilyen sincs, hiszen épp a minap vettük át az új lakásunk kulcsait. Vagy azért, mert a gyermekünk nagyobbra nőtt, mint gondoltuk, és bárhogyan is próbálja hajtogatni magát, mindenképpen le akar esni az ágyáról.

Új bútor vásárlása - szekrénysorMivel kezdjük a keresést?

Először is mérjük fel, hogy mik az elvárásaink a bútordarabbal szemben. Milyen legyen a színe, a tapintása, mekkora legyen, milyen alakú. Nyílván meghatározó lesz, hogy melyik helyiségbe fog kerülni, ki fogja a legtöbbet használni. Érdemes az ő igényeit figyelembe venni elsődlegesen. Aztán ha mindez megvan, lássunk hozzá a megfelelő üzlet kiválasztásához. Ha webáruházról van szó, akkor a rendelés előtt győződjünk meg a következőkről: van-e lehetőség a bútorok megtekintésére, milyen szállítási feltételeik vannak a bútorokra, milyen garanciális feltételeik vannak?

 

Mit tegyünk, ha egyik termék sem tetszik igazán?

Sokszor kerülünk a válogatás során olyan helyzetbe, hogy nagyjából a szín és a forma is jó lenne, de valahogy mégis mindig marad bennünk egy kis hiányérzet, hogy lehetne más színű vagy itt-ott hosszabb-rövidebb. Olykor pedig úgy érezzük, hogy a piacon levő termékek nagyon távol állnak a mi igényeinktől, talán túlzottan is a trendeket követi minden gyártó. Ilyen esetekben is van megoldás: számos üzlet, ahogyan a Pepita Elefánt Bútorbolt is kiemelten fontosnak tartja a vevői igényeket és lehetőséget biztosít egyedileg kialakított ülőgarnitúrák és egyéb bútorok elkészítésére, hogy a színek, a formák és a felhasznált anyagok is az elvárásnak megfeleljenek. Tehát: testreszabottat vegyünk, vagy várjunk? Ha kicsivel többet is tudunk szánni az ülőgarnitúrára, akkor érdemes egyedit csináltatni, hogy maximálisan elégedettek lehessünk a döntésünkkel.

 

Korábbi BLOG bejegyzésünk: Egy másfajta életérzés nyomában - amerikai bútorok

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet