Bőr ülőgarnitúra

Ha igazán fontos a bútor megjelenése és annak minősége vásároljon valódi bőr ülőgarnitúrát, bőr kanapét!

Többször tapasztaltuk, hogy egyes kereskedők bőr ülőgarnitúrának (bőr kanapé, bőrgarnitúra) adnak el olyan terméket amelynek oldala és háta textilbőr vagy nagyon gyenge minőségű színazonos úgynevezett "spalt" bőr. Ez azért probléma mert pár év alatt a két különböző minőségű anyag színe elmegy egymástól.  Mi az ülőgarnitúrára mindenhová ugyanazt a kiváló minőségű valódi szín bőrt rakjuk!

Sok esetben a vásárlónak megtetszett bőr ülőgarnitúra, bőr sarokkanapé jó lenne, ellenben annak méretei nem megfelelőek. Bútorboltunk speciális igényeket is ki tud elégíteni és egy egyedi méretű bőrgarnitúra gyártása sem jelent problémát.

Miért válasszon bőrt?

Egy igazán elegáns bőr kanapé valódi bőrből készül! De talán azért is érdemes bőrt választani, mert az egyik legtartósabb anyag. Egy olyan elegáns ülőgarnitúra, amely bőrből készül szinte sohasem megy ki a divatból és mindig elegáns megjelenést kölcsönöz annak a szobának, helyiségnek ahol található. A bőr tisztítása semmivel sem igényel több törődést mint bármelyik másik anyag például a textil. Tudjon meg többet a bőr garnitúrák kezelési és használati útmutatójából.

Hogyan készül nálunk egy bőrgarnitúra?

A bőrgarnitúra vázszerkezetét ragasztott-csapolt-csavarozott technológiával készíttetjük, így bőr ülőgarnitúráink sokkal stabilabbak és erősebbek mint a sorozatgyártásban készült bőr ülőgarnitúrák. Termékeink nem diszkonttermékek a legjobb minőségű olasz marhabőrökből készülnek és bőrválasztékunk többféle kategóriát tartalmaz több tucat színben. Bőr ülőgarnitúráinkba és sarok ülőgarnitúráinkba állandó fekvésre alkalmas ágygépet tudunk beszerelni sokféle méretben, akár 10-20 centinként is növelni vagy csökkenteni tudjuk a fekvőfelület vagy ülőfelület szélességét. A bőr fotelek sokféle funkciókkal rendelhetőek. Bútorüzletünkben relax bőr ülőgarnitúra is rendelhető, ezeknél a modelleknél a hármas és a kettes kanapéban is relax szerkezetek vannak beépítve így biztosítva egy egész család teljes ellazulását akár egy időben. A bőr ülőgarnitúrák ülőkomfortját az Önök igényeihez igazítjuk akár puhább akár keményebb ülőfelületet szeretne. Fabetétes bőr ülőgarnitúráinkra bármilyen színű fát rendelhet. Várjuk érdeklődését akár telefonon is és ne feledje bármilyen igényt igyekszünk kielégíteni mérettől, bőrtől függetlenül!

Ízelítő bőr ülőgarnitúra választékunkból

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban
Név
E-mail
Telefon
Üzenet